Bouračka Vládi Hrona: Byl to podvod? Kvůli milionům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bouračka Vládi Hrona: Byl to podvod? Kvůli milionům?

PRAHA – Oblíbeného moderátora Vladimíra Hrona (40) zřejmě čekají pořádné problémy! Deníku Aha! se totiž podařilo zjistit, že s Hronovou nedávnou autonehodou, kvůli které mu pojišťovna vyplatila téměř tři miliony korun, to vůbec nebylo tak, jak moderátor tvrdil.


„Když jsem si přečetl, jak Hron v médiích nehodu popsal, nevěřil jsem vlastním očím. Celou tu havárku popsal úplně jinak, než se stala,“ přiznal deníku Aha! Milan Šveňha, majitel kamionu, do kterého Hron naboural luxusním terénním mercedesem. Moderátor je tak podezřelý, že téměř třímilionovou pojistku vylákal z pojišťovny podvodem! Když v dubnu letošního roku Hron zdemoloval při srážce s kamionem mercedes za několik milionů korun, nehodu popsal následovně: „Jel jsem v noci domů do Mostu a kamionu přede mnou najednou odpadlo kolo. Spadlo mi na auto a za ním i celý náklaďák.“

Jenže když si Hronovo tvrzení přečetl majitel kamionu, nevěřil vlastním očím. „Ten článek mám vystřižený a visí mi tady na nástěnce jako kuriozita. Pan Hron to totiž popsal úplně jinak, než se to ve skutečnosti stalo,“ říká Milan Šveňha. „Rozhodně není pravda, že by našemu kamionu upadlo kolo. Naše auto mělo poruchu, a tak stálo na blikačkách v levém pruhu dálnice, protože nemohlo dál jet. A pan Hron do něj zezadu naboural. V té době tam už ale několik minut stálo,“ popisuje Šveňha. Podle této verze tak Hron nepřizpůsobil styl a rychlost své jízdy dění na vozovce a celá nehoda by tak šla na jeho vrub.
„Jenže nám přišel dopis od pojišťovny, že už panu Hronovi vyplatili peníze. Kliknutím zvětšeteNechápu, jak mu mohla pojišťovna vyplatit peníze v době, kdy nám ještě nepřišlo vyrozumění od policie, a zároveň odmítáme, aby se to hradilo z našeho povinného ručení, jelikož chyba očividně nebyla jen na naší straně. Proto to celé necháme znovu prošetřit,“ dodává majitel autodopravy. Pokud se skutečně všechno odehrálo tak, jak Šveňha popsal, je velmi pravděpodobné, že peníze, které Hron od pojišťovny dostal, získal podvodem.

Co na tvrzení Šveňhy říká Hron? „Jestli tvrdí tohle, tak je to ubohost. Vždyť ten člověk nás málem zabil. Chápu, že chce z mého jména vytřískat maximum, ale odmítám o tom, jak se ta nehoda stala, jakoukoliv polemiku. Je tam policejní zápis i svědci. Už se o tom dál odmítám bavit,“ řekl nám Hron.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.