Jandová předvedla slavného otce Petra Jandu: Dostala super pleš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jandová předvedla slavného otce Petra Jandu: Dostala super pleš!

Marta Jandová předvedla vlastního tátu.
Marta Jandová předvedla vlastního tátu. (Foto Aha! – herminapress.cz, ara)

Jako vejce vejci! Jaké překvapení si Marta Jandová (42) připravila pro diváky show Tvoje tvář má známý hlas! Přemluvila slavného tátu Petra Jandu (74), kterého si minulou neděli v ruletě vylosovala, aby vystoupil na jevišti s ní!

Přestože se minulý týden zpěvačka vztekala, že lídra kapely Olympic předvádět nechce, situaci vyřešila s grácií.

Skvělý nápad
„Martička volala skoro zoufalá, že si mě vylosovala a že s režisérem vymysleli, abych vystoupil s ní,“ svěřil deníku Aha! Petr Janda. „Mohl jsem to odmítnout, ale miluju jí, je to moje holčička, vždycky jí rád pomůžu. Navíc to byl skvělý zážitek a vystoupení dopadlo suprově,“ raduje se zpěvák s tím, že s dcerou zpívá strašně rád.

Jablko nepadlo daleko od stromu
O tom, že jsou jedna rodina, nepochyboval nikdo v sále ani u televizních obrazovek, maskéři odvedli skvělou práci. „Jsme jedna krev, notujeme si skvěle a navíc Martička fakt vypadala jako já,“ smál se Janda, který společně s dcerou zahrál a zazpíval legendární píseň »Snad jsem to zavinil já«.



Přečtěte si
adam.jacques
10. 10. 2016 • 21:32

Paní Jandová je zpěvačka z leknutí. Je strašně afektovaná neumí mluvit aniž by neustále nesrkala a o zpěvu nemůže být v jejím případě ani řeč. Kdyby se nejmenovala Jandová, tak sedí v Tescu za kasou...

vigela
10. 10. 2016 • 21:21

Marta se mi líbí, mám ji ráda. Její vystoupení s otcem považuji za příjemné osvěžení pořadu - vždyť si ho vylosovala a prvoplánově tam neměl být. Tak proč takové náhody nevyužít.

ivanak
10. 10. 2016 • 11:56

ellenic Já mám ráda docela i Petra Jandu a líbilo se mi ,že tam zmínil její maminku.Ale každý má právo na svůj názor samozřejmě.

ellenic
10. 10. 2016 • 10:47

ivanak V případě Marty Jandové se mi také líbila práce maskérů, ta byla perfektní , ale to je vše. Navíc to samochvalné vyjádření jejího otce v tomto článku, to také nemusím .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.