Nemocnice se už točí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nemocnice se už točí

Helga Čočková a Jiří Bartoška už pilně natáčejí novou řadu Nemocnice.
Helga Čočková a Jiří Bartoška už pilně natáčejí novou řadu Nemocnice. (Aha! – Josef Mašek)

ČERNOLICE – Nová řada legendárního českého seriálu Nemocnice na kraji města s podtitulem Nové osudy se už točí! První klapka padla včera ve vile v Černolicích, seriálovém domě starosty Svatopluka v podání Jiřího Bartošky a jeho ženy Ireny, dcery doktora Štros-majera alias Helgy Čočkové!

Nová řada legendárního českého seriálu Nemocnice na kraji města s podtitulem Nové osudy se už točí! První klapka padla včera ve vile v Černolicích, seriálovém domě starosty Svatopluka v podání Jiřího Bartošky a jeho ženy Ireny, dcery doktora Štrosmajera alias Helgy Čočkové!

Právě v jejich domě se totiž objevuje Arnošt Blažej, který se z místa primáře ústřední borské nemocnice vyšvihl na místo jejího ředitele, a setkává se tu i s jejich dcerou, kterou hraje Lucie Vondráčková. A jak se propletenec vztahů milovaných lékařů a sester na kraji města bude v režii Viktora Polesného vyvíjet dál, se diváci dozví už na podzim příštího roku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.