Miss Langmannová: Chci být moderátorka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Langmannová: Chci být moderátorka!

Martinovi by se Renata jako moderátorská kolegyně zamlouvala.
Martinovi by se Renata jako moderátorská kolegyně zamlouvala. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Renata Langmannová (21) chce jít do televize! Česká Miss 2006 se totiž přihlásila na konkurz do pořadu televize Óčko Natoč si svůj klip, jehož hlavní moderátorskou tváří je zpěvák Martin France (36).

Renata Langmannová (21) chce jít do televize! Česká Miss 2006 se totiž přihlásila na konkurz do pořadu televize Óčko Natoč si svůj klip, jehož hlavní moderátorskou tváří je zpěvák Martin France (36). „Moc bych se chtěla stát moderátorkou,“ přiznala Renata.

Renata, která se ucházela o místo Martinovy spolumoderátorky na hudební televizi Óčko, by tak měla vystřídat Barboru Mottlovou, která prý kvůli své erotické minulosti musela z postu druhé moderátorky tohoto hudebního pořadu odejít.

Konkurz proběhl ve studiu SProAlfa za účasti Martina France. „Hlasuji pro ni. Sice byla trochu nervózní, ale to se počítá,“ řekl deníku Aha! Martin na účet své favoritky Langmannové. Ta absolvovala kamerové zkoušky a zkušebně přečetla scénář jednoho dílu a nakonec jej i natočila. A Martinovy sympatie si hned na začátku získala právě díky svému přirozenému vystupování. Bývalá misska si tak možná už příští pátek načisto vyzkouší, jaké to je zpovídat známé tváře a jak se správně chovat před televizní kamerou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.