Začalo natáčení nového seriálu! Ivan Trojan: Zpátky do 80. let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Začalo natáčení nového seriálu! Ivan Trojan: Zpátky do 80. let!

Ivan Trojan je zárukou velké sledovanosti.
Ivan Trojan je zárukou velké sledovanosti. (Foto: ČT, Bionaut, ara)

Podívanou za všechny prachy slibuje nový krimi seriál ČT Svět pod hlavou, kterému bude kralovat Ivan Trojan (52). Přes dva tisíce lidí mu bude dělat křoví!

Natáčení desetidílného seriálu odstartovalo před pár dny v příbramské nemocnici. Štáb se ale přesune i do Prahy, Ústí nad Labem, Kladna, Neratovic či Mostu. Minisérie je volně inspirovaná britským seriálem Life on Mars (Život na Marsu) a vzniká v mezinárodní koprodukci. Objeví se v ní přes 150 českých a slovenských herců, 2000 komparsistů a více než stovka dobových aut.

„Svět pod hlavou je výletem do roku 1982, na který nás s sebou bere ústřední herecká dvojice Ivana Trojana a Václava Neužila, kterou doplňuje magická Judit Bárdos. Natáčení takového příběhu je pro mě, stejně jako pro hlavního hrdinu, návratem k dětství, do bizarní doby, která tvoří ideální kulisu našemu absurdnímu příběhu,“ prozradil režisér Marek Najbrt (46).

To tu ještě nebylo
Děj seriálu začíná v roce 2016, kdy policista Filip Marvan (Václav Neužil) musí ukrást důkaz, aby zachránil svého bratra před mafií. Záhy ho srazí auto a on upadá do bezvědomí. Probouzí se v nemocnici v roce 1982. Filip potkává své rodiče několik měsíců předtím, než se má narodit. Poznává otce, jehož si z budoucnosti pamatuje jen jako zlomeného muže, který spáchal sebevraždu. A právě na pozadí pátrání po příčinách, které jeho rodině změnily život, je nucen vyšetřovat sérii detektivních případů Sokolova 80. let.
Od Budaře po Zacha
V seriálu budou Trojanovi sekundovat např. Jan Budař (38), Marie Doležalová (29), Kryštof Hádek (34),  Igor Chmela (45), Václav Kopta (51), Ljuba Krbová (58), Jana Plodková (34), Jitka Schneiderová (43) či  Roman Zach (43).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.