Princezna Lada Marie Kyselková (80) se opět raduje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Princezna Lada Marie Kyselková (80) se opět raduje!

Marie Kyselková má už zase syna.
Marie Kyselková má už zase syna. (Foto: ara)

Důvod k úsměvu má legendární princezna Lada. Po třech letech Marie Kyselková (80) se opět začala vídat s Ondřejem (56), kterého má s Petrem Haničincem (†77). Za návrat ztraceného syna děkuje deníku Aha!.

Haničincem (†77). Za návrat ztraceného syna děkuje deníku Aha!. Herečka si nám totiž koncem ledna postěžovala, že její zdraví stále víc hapruje,  nezbývá jí moc času a ráda by dala sbohem Ondřejovi. „Neviděla jsem ho ani neslyšela tak asi tři roky. Nevím, kde bydlí, a nemám na něj ani telefon,“ posteskla si Kyselková. Syn si  to přečetl v Aha! a od té doby navštěvuje svou matku v jejím bytě v pražských Dejvicích.

„Přijde, nakoupí, co potřebuju, pomůže. Mám z toho velkou radost. Děkuji vám,“ řekla nám herečka s tím, že bolesti kyčlí, které způsobila před lety operace páteře, jsou k nevydržení. „Už ani nevycházím z domu, jsem nepohyblivá. Nic nepomáhá, ani Centrum bolesti v Ústřední vojenské nemocnici,“ postěžovala si. Za to, že se s ní Ondřej přestal stýkat, si tak trochu může sama. Jinak prý to ale nešlo. Syn totiž býval před lety závislý na drogách a po matce chtěl, aby mu jeho neřest financovala.

„Chodil za mnou a já dávala, pokud jsem měla. Chodil za mnou a já dávala, i když jsem neměla. Potom jsem si ale uvědomila, že mě to mateřské srdce úplně zničilo,“ svěřila před třemi lety deníku Aha! herečka s tím, že požádala jednu ze svých dcer, kterou má z druhého manželství, aby Ondřejovi sdělila, ať už svou matku nikdy nekontaktuje. A od té doby se syn neozval, loni v srpnu jí nepopřál ani k 80. narozeninám.



Přečtěte si
ivoadler
26. 7. 2016 • 10:53

Stane se. Někdy se děti nepovedou. zvláště když jsou z umělecké rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.