Princezna Lada Kyselková: Peklo s vlastním nepovedeným synem! Kdybych chcípla, je mu to jedno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Princezna Lada Kyselková: Peklo s vlastním nepovedeným synem! Kdybych chcípla, je mu to jedno!

I přes velké bolesti herečka včera oslavila 80. narozeniny.
I přes velké bolesti herečka včera oslavila 80. narozeniny. (Foto Aha!: Martin Pekárek, ara )

Ani k osmdesátinám se jí neozval! Syn Ondřej (55), kterého má Marie Kyselková s Petrem Haničincem (†77), na svou matku úplně zanevřel! Legendární princezna Lada se zlatou hvězdou na čele tak byla během včerejšího jubilea úplně sama.

„Kdybych chcípla, tak Ondřejovi je to úplně jedno,“ řekla deníku Aha! smutně herečka, která syna neviděla a neslyšela přes tři roky. „Ondřej se nám s Petrem prostě nepovedl,“ svěřila princezna Lada. Práce od samého počátku mladému Haničincovi příliš nevoněla. Pořád natahoval ruku a matka dávala a dávala... „Potom jsem přišla na to, že mě Ondřej začal totálně ruinovat. Musela jsem tedy utáhnout všechny kohouty a přišla tak o syna,“ konstatovala Kyselková.

Herečka teď prožívá krušné chvíle. Kvůli obrovským bolestem přestala úplně chodit a ani Centrum bolesti v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích jí nedokáže pomoci. „Všechno před lety zavinila operace zad! Ploténky teď ale zase sesedají a bolesti začaly vystřelovat do nohou, chodit už nikdy nebudu,“ prozradila Kyselková s tím, že další operace lékaři naprosto vyloučili. Přes všechny potíže ale herečka svoji osmdesátku přece jen oslavila! Z druhého manželství má dvě dcery a s nimi a jejich dětmi, svou sestrou, bratrem a synovcem se o víkendu sešla na chalupě. „Bylo to moc příjemné, i když mi bylo velmi zle,“ usmála se Kyselková.



Přečtěte si
ararat
22. 8. 2015 • 11:15

nexistuje souhlasím s tebou na 100%

ararat
21. 8. 2015 • 17:33

bože něco tak blbého blbádono jsem ještě nečetla,dle tvého psaní jsi geneticky úplně na tom špatně,nic nevíš o životě a snad ani sama o sobě...zajdi k lékaří že nejsi zcela v pořádku a že bys potřebovala,nějakou terapii,určitě by ti to prospělo

mekanikk
21. 8. 2015 • 14:24

a tebe BELMEKU vychoval kdo? Vzhledem k tomu, že jsi prolhaná, zlá a trapná musela jsi mít opravdu špatný genetický základ Lžeš jak poslední cigoška

stekajicikocka
21. 8. 2015 • 14:09

Důležité je to i ono.....Děti potřebují dva rodiče, je to jejich vzor, pak tu máme geny a riziko rozmazlení, stejně jako přehlížení a necitlivosti. materiál není všechno.. Dávat moc je stejně špatné jako dávat málo. A hlavně, nebrat dětem sebevědomí, to jim bere půdu pod nohama.

ejvm1712
21. 8. 2015 • 12:04

Pravda je trochu jiná. Syn Ondřej měl jakousi autonehodu a kvůli bolestem mu lékaři dávali morfium. Bohužel si na něj získal návyk a propadl tomu. Léčil se,nechal toho,ale po čase s k droze zase vrátil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.