Princezna Lada Marie Kyselková (80): Poslední sbohem nezdárnému synovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Princezna Lada Marie Kyselková (80): Poslední sbohem nezdárnému synovi!

Kyselková se proslavila v pohádce Princezna se zlatou hvězdou na čele.
Kyselková se proslavila v pohádce Princezna se zlatou hvězdou na čele. (Foto: )

Legendární princezna Lada chřadne. „Moc času mi už nezbývá,“ říká smutně Marie Kyselková (80). Proto by tak moc ráda dala »sbohem« svému synovi Ondřejovi (56), kterého má s Petrem Haničincem (†77). Ono to ale nejde!

„Neviděla jsem ho ani neslyšela tak asi tři roky. Nevím, kde bydlí a nemám na něj ani telefon,“ vysvětluje Kyselková, kterou si každý pamatuje jako »Princeznu se zlatou hvězdou«.

Kyselkové syn, kterého nosila pod srdcem v době natáčení slavné pohádky, přinesl své matce jen samé trápení. Byl totiž podle hereččina nejbližšího okolí závislý na drogách a po matce chtěl, aby mu jeho »zálibu« financovala. „Chodil za mnou a já dávala, pokud jsem měla. Chodil za mnou a já dávala, i když jsem neměla, mám přece v sobě mateřský srdce. Potom jsem si ale uvědomila, že mě to mateřské srdce úplně zničilo,“ svěřila před dvěma lety deníku Aha! herečka s tím, že požádala jednu ze svých dcer, kterou má z druhého manželství, aby Ondřejovi sdělila, ať už svoji matku nikdy nijak nekontaktuje. A od té doby se Ondřej své matce neozval, ani na Vánoce.

Kyselkovou v tu dobu ale začaly zužovat strašné bolesti nohou. To se ozvala před lety operovaná a sešroubovaná páteř. Nejdřív herečka chodila o jedné hůlce, potom o berlích a teď nechodí vůbec. „Nepomáhá mi už nic. Ani prášky, ani kapačky, ani lázně ani Centrum bolesti ve vojenské nemocnici. A operovat už mě nemohou. Jde to se mnou z kopce. Dochází mi síly,“ říká smutně herečka. Své dvě dcery vídá neustále, teď si ale uvědomuje, že život není nekonečný a strašně ráda by ještě viděla syna Ondřeje Haničince. „Nevím ale, kde je a co s ním je,“ přiznává trpce Kyselková, ve které se zase naplno, přes veškerá trápení, které ji Ondřej způsobil, ozvalo mateřské srdce. „To jsem nikdy neztratila, to nejde,“ konstatuje herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.