Jágr: Svatba! Magické datum: 7. 7. 2007 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágr: Svatba! Magické datum: 7. 7. 2007

Jaromír a Inna už prý chystají veselku...
Jaromír a Inna už prý chystají veselku...

PRAHA – Hokejový sen roku 2007 už se Jaromíru Jágrovi (35) nesplní, Stanley Cup potřetí nevyhraje. Z play off NHL jeho tým New York Rangers vypráskalo Buffalo. Ovšem během léta s největší pravděpodobností splní sen své mamince Anně (61): Dopřeje jí to potěšení a nechá se od ní odvést k oltáři!


Už nejméně tři na sobě nezávislé zdroje deníku Aha! potvrdily, že Jágr je rozhodnut praštit se staromládeneckým životem a oženit se!

Vůbec poprvé se o Jágrově svatbě nahlas mluvilo na veselce jeho expartnerky Andrey Verešové. A teď, když má Jágr po sezoně a chystá se na léto do Čech, spekulace o chystané svatbě české hokejové jedničky s blondýnkou s ukrajinskými kořeny Innou Puhajkovou (21) sílí. Konat se má v pravoslavném kostele sv. Petra a Pavla v Karlových Varech. A rezervované datum? Prý vskutku prominentní, plné šťastných sedmiček: sobota 7. 7. 2007! Na ten den navíc vychází jeden z největších pravoslavných svátků – narození sv. Jana Křtitele, Předchůdce Páně.

„Já ho do ničeho netlačím, svatba je čistě jeho věc,“ dala se několikrát slyšet »Mamma Jagr«, jejíž roli Jaromírovy opatrovatelky už celý rok v New Yorku plní právě Inna, bývalá policistka a Miss Internet 2005. „Nakonec svatba není tak důležitá jako děti. Papír na vztah není podstatný, pokud se ti dva k sobě chovají hezky,“ prohlásila paní Jágrová v jednom z rozhovorů. A rodina? S tou asi spěchat nebudou. Inna je ještě mladičká a také Jágr prý chce mít potomky, až se vrátí z NHL domů. V Rangers má smlouvu ještě na rok s opcí pak na další jeden…


Autor: (red)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.