Matka Vladimíra Čecha (†61) v slzách: Se smrtí syna se stále nesmířila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka Vladimíra Čecha (†61) v slzách: Se smrtí syna se stále nesmířila...

Heda Čechová přijíždí na festival.
Heda Čechová přijíždí na festival. (Paparazzi)

Noblesní hlasatelka Heda Čechová (87) vychovávala svého syna herce a moderátora Vladimíra Čecha (†61) od jeho 7 let sama. Byl středobodem její života. Proto těžší byl pro ni jeho odchod, se kterým se nemůže smířit dodnes. 

Charismatický moderátor známý z pořadu Chcete být milionářem prohrál v březnu 2013 boj s těžkou nemocí, která mu rozesela nádory po celém těle. Pouhá slova o něm stále vhánění jeho matce Hedě slzy do očí. „Když si člověk poručí, že musí něco překonat, tak musí i když je to někdy hodně těžké. Nechtěla jsem plakat, protože nejsem zvyklá před lidmi brečet, takže mi to odpusťte, ale je to silnější než člověk,“ svěřila hlasatelka v Karlových Varech na besedě k pořadu 13. komnata, kde se o své bolesti rozpovídala.

 „Když máte krásného, hodného a chytrého syna, tak to není jednoduché. Žádné ženě to nepřeji, kdo si to prožil, tak ví. Já vím, že pánové to taky těžce nesou. Ale myslím si, že u nás žen je to ještě horší, protože jenom devět měsíců být s někým se nedá vypustit. To prostě musíte zažít. Je to těžký,“ dodala rozklepaným hlasem Heda, kterou na posezení uklidňovala s pochopením herečka Veronika Žilková (54). Ta si prošla stejným utrpením, když jí v roce 2007 zemřel půlroční syn Melichar.

VŠE O CELEBRITÁCH NA KARLOVARSKÉM FESTIVALU ČTĚTE ZDE



Přečtěte si
jity
3. 7. 2016 • 12:47

Vnoučata má a vnučka se o ni stará, tak neurážej mrtvýho. Každá matka se nikdy nesmíří se smrtí svého dítěte.

ivoadler
3. 7. 2016 • 10:54

A má nějaký vnoučata? Jo tak, syn se pro samý kur vení nestihl rozmnožovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.