Vladimír Růžička (27): Dojemné tajemství svatebních šatů jeho nevěsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Růžička (27): Dojemné tajemství svatebních šatů jeho nevěsty!

Růžička mladíš se oženil.
Růžička mladíš se oženil. (Foto Martin Sekanina)

Růžička mladší do toho s Veronikou Kubíčkovou (24) praštil teprve minulou sobotu. Svatební přípravy ale běžely už od začátku roku. A ve velkém se na nich podílela i Vláďova zesnulá maminka Eva (†53).

V rodině hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (53) se poslední dobou mísí radost se smutkem. Pro celou rodinu přišla nejprve velká rána na konci února, když zemřela manželka Vladimíra a matka Vladimíra mladšího Eva. V třiapadesáti letech podlehla táhnoucí se nemoci.

Nevěsta a mistryně světa ve sportovním aerobiku Veronika zase řešila zkoušky ve škole. Na jedno se ale s Vladimírem mohli těšit. Jejich svatba se konala koncem června a povedla se náramně. Šaty, kterými Kubíčková oslnila svatebčany, přitom nepomáhal vybrat nikdo jiný než Vláďova zesnulá maminka.

„S nadšením si užívala své poslední chvilky, kdy se mohla podílet na přípravách svatby vlastního syna Vladimíra,“ prozradila Blesku módní návrhářka Tereza Sabáčková. „Nevěsta si nechala ušít šaty na míru. Na paní Růžičkové bylo vidět, že je šťastná, že může být u toho.“

Na svatbu nakonec nedorazil ani jeden z rodičů. Trenér Růžička totiž po smrti manželky znova randí. Jeho čerstvý vztah ale zjevně není po chuti synovi Vladimírovi. Ten dal otci ultimátum, že buďto přijede na svatbu sám nebo vůbec. A Růžička dal přednost svojí přítelkyni, kterou je o pětadvacet mladší striptérka Marie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.