Další skandál v Bailandu. Partner Adély Gondíkové podváděl a kradl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další skandál v Bailandu. Partner Adély Gondíkové podváděl a kradl

 (: Archiv)

PRAHA – Další skandál v Bailandu! Zatím nenápadný tanečník Adély Gondíkové Daniel Šnajdr je pěkné kvítko! Deníku Aha! se totiž podařilo vypátrat, že okrádal svého chlebodárce! Podle výpovědi syna jeho bývalého šéfa totiž Šnajdr mnohem více než na druhé myslí hlavně na svůj prospěch!

Tvrdí to jeho bývalý šéf!

Kliknutím zvětšete

PRAHA – Další skandál v Bailandu! Zatím nenápadný tanečník Adély Gondíkové Daniel Šnajdr je pěkné kvítko! Deníku Aha! se totiž podařilo vypátrat, že okrádal svého chlebodárce! Podle výpovědi syna jeho bývalého šéfa totiž Šnajdr mnohem více než na druhé myslí hlavně na svůj prospěch!

„Získal u naší firmy protekčně místo, byl to tehdy kluk bez zkušeností. Ale protože se jeho táta znal s mým otcem, tak jsme ho vzali,“ začíná své vyprávění Jiří Bartoň mladší, syn majitele společnosti, ve které Šnajdr pracoval. „Byl obchodní zástupce pro Prahu, tím pádem dostal služební auto i telefon.“ Šnajdr však místo toho, aby auto využíval k práci, vozil svoji přítelkyni do školy. „Denně tak soukromě najel sto až sto dvacet kilometrů a stejně zneužíval i mobilní telefon,“ tvrdí Šnajdr.

V mnoha firmách se však nad tímto jen mávne rukou, pokud zaměstnanec odvádí dobré výkony. „To však nebyl případ Šnajdra. Za tu dobu, co u nás pracoval, se v Praze zvýšily naše náklady na trojnásobek a obrat se snížil o třetinu. Šnajdr dělal jen to, že jednou za čas přijel na poradu a tvářil se jako největší borec. Nakonec přišel s tím, že chce k sobě ještě jednoho člověka, kterého jsme mu po rozmýšlení dali,“ prozrazuje Bartoň mladší. Jenže vše zůstalo při starém, až nakonec přišli ze dne na den s tím, že chtějí jít pracovat ke konkurenci.

„Samozřejmě, že jsme s nimi měli podepsanou smlouvu, že během několika dalších let nesmí pracovat u konkurence, ale to jsme neřešili. Byli jsme rádi, že jsme se jich zbavili. Mnohem závažnější však bylo to, že se domnívám, že ukradli databázi našich klientů, kterou té konkurenci předali,“ smutní Bartoň. „Jak jinak si vysvětlit, že ona firma jim vyplácela přes padesát tisíc, čímž se nám pak oba chlubili.“ Jenže práce jim nevydržela, protože ta firma nakonec stejně zkrachovala. „Podle mojí zkušenosti Dan mnohem více než na ostatní myslí na svůj prospěch, proto mě jeho účast v Bailandu překvapila,“ uzavírá Šnajdr. Ještě paradoxnější pak je, že taneční partner Gondíkové je jedním z černých koní Bailanda. Podle sázkové kanceláře Sazka by totiž rozhodně neměl ve velkém finále chybět!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.