Agáta & Lilian: To jsme kočky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta & Lilian: To jsme kočky

Agáta Hanychová a Lilian Sarah Fischerová jsou nerozlučné kamarádky a umí se k sobě moc hezky tulit.
Agáta Hanychová a Lilian Sarah Fischerová jsou nerozlučné kamarádky a umí se k sobě moc hezky tulit. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Agáta Hanychová (21) zase všechny pořádně rozhicovala! Dcera herečky Veroniky Žilkové a vicemiss roku 2005 stydlivostí rozhodně netrpí. Na módní přehlídce, kde předváděla sexy prádélko značky Wadima, se jako vždycky natřásala a svými přitažlivými vnadami okouzlila nejednoho hosta.

A ani jí nevadilo, když jí v jednu chvíli spadla sukýnka. Možná asi proto, že už byla natěšená na romantickopracovní dovolenou na Kubě, kde bude fotit kalendář.

„Tahle modelka má prostě styl,“ bylo slyšet mezi přítomnými pány, kteří se na noční přehlídku v klubu Duplex přišli podívat. Svými křivkami a vyzývavým pohledem okouzlila Agáta i svého přítele Marka, nebo letošní druhou vicemiss Lilian Sarah Fischerovou (22), která s ní romantické oblečení narychlo předváděla. „To jsme ale kočky, co,“ smála se Lilian, která nakonec zastoupila Lucii Váchovou, jež se z důvodu nemoci a studijního vytížení přehlídky nemohla zúčastnit.

Hlavní hvězdou za gramofony byl také DJ Neo, který právě vydává novou desku s názvem Heartbreak Hotel na prestižním americkém labelu Subliminal Records. DJ Neo kromě vlastní diskžokejské a producentské kariéry produkoval desky třeba Jiřímu Kornovi, Sámeru Issovi, nebo remixoval hudbu Lucii Bílé a skupině Monkey Business.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.