Luděk Sobota (73): Náročná operace! Nádor ve střevě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Luděk Sobota (73): Náročná operace! Nádor ve střevě!

Komika Luďka Sobotu přešel jeho pověstný humor.
Komika Luďka Sobotu přešel jeho pověstný humor. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Už několik týdnů mu nebylo do smíchu. Herec a bavič Luděk Sobota (73) si stále stěžoval, že je mu špatně a že ho bolí břicho. Ukázalo se, že mu kýla prorostla do střeva, které tím nebylo průchodné. Navíc lékaři našli při operaci nádor!

„Byly to nervy,“ přiznává Luděk. V pražské Nemocnici Na Homolce se ho ujal kamarád MUDr. Michal Toběrný (53). Hrozilo ale, že mu bude muset uříznout kus střeva. A ještě ke všemu byl ve střevě nádor! „Naštěstí se pak ukázalo, že není zhoubný,“ řekl deníku Aha! s úlevou Sobota.

Není to všelék
Na zákroku byl 16. května, ale ani po dvou týdnech se necítí dobře. „Myslel jsem, že ty nevolnosti a potíže zcela zmizí. Měli mě na sále dvě hodiny. Ale ono je to lepší jen asi z poloviny,“ postěžoval si herec.

Pafko ho ranil
Jelikož je na své zdraví opatrný, kontaktoval svého známého profesora Pavla Pafka (75), aby se zeptal na jeho názor. Od něj ale slyšel přesně to, co nechtěl... „Po podobné operaci se stav zlepší tak o padesát procent,“ potvrdil mu profesor Pafko.

Je mu špatně
Taková prognóza Sobotu opravdu nepotěšila. „Chvílemi je mi dost špatně. Tak si říkám, že už to lepší asi nikdy nebude,“ zoufá si komik.



Přečtěte si
jity
2. 6. 2016 • 20:40

ampl. je to tak v mládí si to jeden neuvědomuje a hlavně nepřipouští co ho na stáří může čekat. Holt to chutná a je to silnější než oni.

jity
2. 6. 2016 • 20:17

Proboha podle čeho usuzuješ, že jsem 70-tnice, ale přece nemoc nechce nikdo, dokonce moje sousedka, která oslavila 90 má tu drzost, že nechce stonat. Je pravda, že si nežila takovým bouřlivým životem jako celebrity, ale oni holt si mysleli, že je to nepotká.

alusinek
2. 6. 2016 • 10:53

Obyčejnému člověku dá hodně práce najít pořádného odborníka a když ho nenajde tak se na něj vykašlou,mám dobrou zkušenost z Motola a to se jednalo o dítě.Umělci mají kamarádíčky a k tomu nejlepší péči,je to bordel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.