Epidemie smrti českých VIP: „Už si chystám hrob,“ děsí oblíbený komik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Epidemie smrti českých VIP: „Už si chystám hrob,“ děsí oblíbený komik

Herec už si připravuje hrob.
Herec už si připravuje hrob. (Archiv)

Jeho filmové hlášky už zlidověly, patří mezi milované české komiky. Luděk Sobota (75) ale pro týdeník Sedmička přiznal, že v poslední době propadá spíše skepsi. Až tak hluboké, že se začal připravovat na nejhorší.

Před dvěma lety měl herec nahnáno, když mu kýla prorostla do střeva, které se tak stalo neprůchodným a ještě mu podle uvedeného magazínu přišli lékaři na nádor. I když to dobře dopadlo, zdá se, že se Luděk Sobota z negativních myšlenek nevymanil. Velmi depresivně na něj působí i začátek tohoto roku, kdy umírá jedna známá osobnost za druhou.

Luděk Sobota připouští, že i na něj už doléhá stáří: „Zatím to neřeším, ale to víte, že mě to chvílemi napadne. I proto jsem si nedávno zašel na náš hřbitov a chtěl jsem, aby mi tam upravili hrob mých rodičů,“ nastínil své úvahy známý komik.

„Je pravda, že se mě také na hřbitově ptali, jestli už se chystám umřít. Nechystám, ale pamatuji si na svého otce, jak se o něj staral, tak si myslím, že bych měl taky,“ přiznal.

V souvislosti s tím ještě podotkl, že už nemá ani žádné velké plány a nepotřebuje si plnit sny. „Já už žádné sny nemám, jsem poslední dobou dost skeptický. Vůbec mě nelákají žádné adrenalinové sporty jako skákání padákem a podobně. Spíše se starám o ten náš hrob na hřbitově, aby byl připravený a k něčemu to vypadalo,“ zopakoval ještě jednou, k čemu se momentálně upíná. „Je to strašné, ale bohužel holá pravda vzhledem k tomu, co se tu teď děje,“ zkonstatoval smutně v rozhovoru pro magazín Sedmička.

Luděk Sobota oslavil 75. narozeniny a přiznal, že je životní pesimista:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
28. 3. 2019 • 23:31

Nezlobte se, pane Soboto, po Vás ale já plakat nebudu! Vás za žádného velkého umělce nepovažuji!!!

ivoadler
28. 3. 2019 • 15:55

Já už si taky žádné velké ambice nedělám. Mým ideálem je totální nicnedělání. Daří se mi to jen občas.

josefvyskoc
28. 3. 2019 • 12:10

Nemate nekdo kontakt na budouci vdovu, rad bych se s ni seznamil, je to velice pritazliva dama?! Dekuji za info!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.