Chvíle hrůzy Sobotových: Nečekaný útok agresorů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Chvíle hrůzy Sobotových: Nečekaný útok agresorů

Luděk Sobota s manželkou
Luděk Sobota s manželkou (Ladislav Křivan / Blesk)

Známý komik, bavič a herec Luděk Sobota (76) v rozhovoru pro Novinky.cz přiznal, že při návštěvě Indie zažil velmi silný pocit, že tam patří, že je mu země niterně blízká. Přesto ho tam neminul dost otřesný zážitek.

Na každém rohu prý zakoušel pocit, jakoby tam už byl. „Všechno mi něco připomínalo. Do té doby jsem na minulé životy nevěřil,“ přiznal pro uvedený web. Podle jeho slov toho ale bylo ještě více. V noci jsem třeba začal ze spaní mluvit zcela zřetelně a jasně nějakým místním jazykem. To mi řekla žena. Chtěla mě vzbudit, ale prý jsem toho nechal. A pak mi stále něco připomínala rýžová políčka,“ zavzpomínal.

Jenže to se mu nakonec málem vymstilo. „Když jsme se jednou vraceli z Taj Mahalu, poprosil jsem řidiče, zda bychom mohli zajet do vesnice. Že mě přitahují ta pole. U jedné tedy zastavil, ale proti nám se vyhrnul dav Indů,“ uvedl s tím, že ačkoliv se Indové obvykle pořád usmívají, tihle vypadali dost rozzuřeně a protože byl svátek a měli u sebe zrovna barvy, začali jim je patlat na auto. „Šofér z toho byl celý pryč. Vylezl jsem ven a šel proti nim, ale on na mě křičel, abych tam nelezl, že by se mi mohlo něco stát. Indové byli rozzuření, auto chtěli snad rozmlátit. Tak jsem zase zalezl a jeli jsme zpátky,“ objasnil Sobota, jak rychle ze své euforie zase vystřízlivěl.

Dagmar Patrasová řekla, jak to bylo s osaháváním od Luďka Soboty. Na video se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.