Nemocná Hegerová (84): Nesejde už ani ze schodů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemocná Hegerová (84): Nesejde už ani ze schodů!

Kvůli schodům nemůže Hegerová ani otevírat návštěvám.
Kvůli schodům nemůže Hegerová ani otevírat návštěvám. (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova, ara)

Přestože měl Petr Rychlý (50) velké obavy ze své proměny v Hanu Hegerovou (84), první dámu českého šansonu svým vystoupením v show Tvoje tvář má známý hlas potěšil. Smluvenou kytku, kterou se jí Aha! snažilo předat, ale osobně převzít nemohla. Zdravotní stav jí to bohužel nedovoluje.

„Paní Hegerová se na pořad dívala a moc se jí to líbilo. Podle ní to zvládl Petr Rychlý opravdu skvěle a bylo to úžasné,“ svěřila nám v pondělí hospodyně paní Hegerové.


Nutná pomoc
Zpěvačka, která před dvěma lety zkolabovala a ležela dlouho v umělém spánku, kdy ani lékaři nedoufali, že se ještě probudí, je totiž odkázaná na pomoc ostatních. Sama nemůže ani sejít z prudkých schodů, které jsou za dveřmi jejího bytu. Najatá hospodyně jí je tedy každé dopoledne ve všední den k ruce a zařizuje pro ni vše potřebné, co česká Edith Piaf vyžaduje. I proto ji kytka, kterou jsme jí darovali po domluvě, že se bude na nováckou show dívat a výkon Rychlého okomentuje, velmi potěšila.
Náhrada přírody
„Za kytku moc děkuje, udělali jste jí tím velkou radost. Hned si ji prý dá na balkon, kde už jich má plno,“ řekla ošetřovatelka, která přišla kurýrovi otevřít a dárek od něho ve smluvenou hodinu převzala. Haně Hegerové totiž největší radost dělá právě velký balkon plný rostlin, který u svého bytu v centru Prahy má. Tak si totiž vynahrazuje přírodu, do které se kvůli špatné pohyblivosti jen těžko dostane.



Přečtěte si
kravanebeska
31. 5. 2016 • 11:43

No to je v tomto veku vazne na povazenou! A ja cekala, ze bude behat jako srnka...

ararat
31. 5. 2016 • 09:45

petrmetr 31. 05. 2016 06:31 & Markéto Sommerová,neumíš skloňovat? Tak že by to mělo vypadat asi tak? ************************************** pořád čeká na ten let komínem nesnášela jsem ji a byla nehezká ..syn prý chlastal a umřel na slinivku to je fakt co obdivovat její hlas mi připomínal 4 cenovou skupinu po třech už panácích *******píšeš záměrně s chybami ty h.o.v.a.d.o.hnuse

jity
31. 5. 2016 • 09:38

Také nevím proč tuto zpěvačku obdivovat. Nebyl ten její zpěv můj šálek kávy, ale uznávám, že někomu se to třeba líbilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.