Martina Balogová: To jsou moji Pepíci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martina Balogová: To jsou moji Pepíci

Martina Balogová s novorozeným Pepíkem
Martina Balogová s novorozeným Pepíkem (Aha! – Martin Pekárek)

ÚSTÍ NAD LABEM – Zpěvačka z první řady »novácké« pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Martina Balogová (29) už si užívá vymodleného syna Pepíčka (48 cm, 3 kg)! Ten se jí a jejímu příteli Pepovi (23), jehož příjmení Martina úzkostlivě tají, narodil předevčírem v ústecké nemocnici, jak deník Aha! informoval ve svém včerejším vydání!

„Jsem totálně vyčerpaná, ale hrozně šťastná, že jsme oba s malým Pepou v pořádku,“ řekla deníku Aha! Martina. I tatínek Pepa byl celý bez sebe! Jak by taky ne, když byl přímo u porodu, který proběhl bez komplikací. „Ani jsem to nepřeháněl s oslavami. Chtěl jsem být fit, až půjdu ráno za Martinou a Pepíčkem do nemocnice,“ dmul se pyšný otec, který si vzal v práci dva týdny dovolené, aby se mohl věnovat Martině a miminku. Kvůli mateřství jde i pěvecká kariéra Balogové stranou. I tak má ale do konce roku vyjít její nové album.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.