Ewa Farna: Ostuda na Slovensku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ewa Farna: Ostuda na Slovensku!

Zdá se, že Ewě Farne pšenka na Slovensku nepokvete.
Zdá se, že Ewě Farne pšenka na Slovensku nepokvete. (Aha!: Dalibor Puchta, ČTK)

MARTIN/BRATISLAVA – Šestý ročník udělování slovenských hudebních cen Aurel se nesl v Martině ve znamení pořádné ostudy. A mohli za ni Češi!

Šestý ročník udělování slovenských hudebních cen Aurel se nesl v Martině ve znamení pořádné ostudy. A mohli za ni Češi! Aurely totiž pořádá stejně jako u nás Anděly agentura Petarda Production Leška Wronky a Petra Šišky, který je u nás dokonce prezidentem Akademie populární hudby. A oba pánové jako manažeři naší dětské hvězdičky Ewy Farne (13) ji nesmyslně narvali i do předávání hudebních cen slovenským interpretům, který přenášela STV.

A právě vystoupení Ewy Farne bylo pro Slováky největším šokem. Živě zazpívala píseň Měls mě vůbec rád a její vystoupení bylo víc než rozpačité. „Vypadá jako nějaká neúspěšná česká »SuperStáristka«,“ smáli se lidé v sále. „Ona se neslyší? Vypadly jí odposlechy, nebo proč zpívá tak falešně?“ neslo se mezi zděšenými novináři a ostatními účinkujícími. „Všem nám svitlo, když se po přenosu ta holka pohybovala v těsné blízkosti svého manažera Leška Wronky ze spolupořádající Petardy Production,“ řekla nám jedna ze slovenských zpěvaček, která ovšem nechce zveřejnit své jméno.

A jaké dává šance, že by Farna mohla prorazit na Slovensku, jako se jí to na chvíli podařilo v České republice? „Myslím si, že je absolutně nereálné, aby zpěvačka s tak rozpačitým projevem a popovou muzikou ve stylu devadesátých let minulého století mohla u nás uspět. Mezi českými estrádními umělci je možná hvězda, ale my jsme dál. Z Čech k nám v poslední době proudí kvalitní muzika od skupin Kryštof, Support Lesbiens, Wanastovi Vjecy či Anety Langerové, a proto je škoda, že si chcete u nás pokazit kredit takovou pseudozpěvačkou,“ dodala.

Největším překvapením šestého ročníku Aurelů bylo šest nominací pro čokoládovou zpěvačku Tinu, která získala cenu nejen za nejlepší album, ale stala se i zpěvačkou roku. Díky hitu Viem, že povieš áno, který se už hraje i u nás, odstavila na vedlejší kolej Daru Rolins, Barbaru Haščákovou a Katku Knechtovou ze skupiny Peha.

25.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.