Podraz na Stašovou: Přijde o statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Podraz na Stašovou: Přijde o statisíce!

Simona Stašová
Simona Stašová (Aha!: Martin Pekárek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Tak to je šok! Televize Nova přichystala pro herečku Simonu Stašovou (52) a herce Miroslava Táborského (47) hodně nepříjemné překvapení. V nové řadě seriálu Místo v životě scenáristé nechají jejich manželský pár odjet do USA.

Tak to je šok! Televize Nova přichystala pro herečku Simonu Stašovou (52) a herce Miroslava Táborského (47) hodně nepříjemné překvapení. V nové řadě seriálu Místo v životě scenáristé nechají jejich manželský pár odjet do USA. Nově se totiž nelíbily vysoké honoráře, které si tato dvojice účtovala za natáčecí den!

„Stašová i Táborský chtěli 20 tisíc korun za jeden natáčecí den, a to se vedení Novy vůbec nelíbilo. A tak je prostě nechali odjet do Ameriky. Místo nich budou v seriálu nové postavy, které budou poměrně levnější,“ prozradil nám jeden ze členů štábu.

Stašová i Táborský tak vyškrtnutím ze scénáře přišli o pořádný balík peněz v řádu stovek tisíc korun. „Je logické, že z toho ani jeden z nich nemá radost, ale holt se musejí smířit s tím, že na Nově se teď šetří úplně na všem a na platech dvojnásob,“ uzavírá zaměstnanec nejsledovanější televize.

Nově se údajně nelíbilo ani to, kolik bere za natáčecí den Ondřej Vetchý, další z hlavních postav oblíbeného seriálu. „Jenže kdyby nechali ze scénáře odstranit i jeho, byl by to už úplně jiný seriál, a tak si tam Vetchého nechají,“ dodal náš zdroj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.