Velké zpravodajství z Českých lvů! Naštvaný Polívka: Válka s televizí pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velké zpravodajství z Českých lvů! Naštvaný Polívka: Válka s televizí pokračuje!

Naštvaný Bolek Polívka promluvil o Českém lvu!
Naštvaný Bolek Polívka promluvil o Českém lvu! (David Tesař / Blesk)

Sliby, chyby! Tak mluvil Bolek Polívka (66) na Českých lvech o tahanicích s Českou televizí kvůli jeho pořadu Manéž. ČT ho přestala natáčet, herec se do televize obul, a musel dokonce na kobereček. Už dvakrát mu slíbili, že se natáčet bude, ale zatím je ticho po pěšině. A radost mu nepřineslo ani to, že v sobotu nezískal cenu za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli za film Domácí péče.

„Já tomu neříkám nedorozumění. Česká televize slíbila, že to bude, tak nevím. Jenže to už řekli dvakrát…“ postěžoval si Aha! po předávání cen Českých lvů herec. „Vlastně nám nikdo pořádně nevysvětlil a neřekl, že ta Manéž nebude, pořád se to nějak odkládá, připomíná mi to chování předrevolučních pracovníků,“ svěřil se v lednu dotčený Polívka. A v sobotu na Lvech ve svých stescích pokračoval. „Připravuju i spoustu dalších věcí, ale nebudeme je vyjmenovávat,“ naznačil své plány do budoucna.

A zřejmě by byl rád, kdyby šlo o podobný projekt, jakým byl film Domácí péče, za který v sobotu získala Českého lva Alena Mihulová (50) za hlavní roli. „Pro mě ten film byla příjemná práce, já se vždycky snažím, aby pro mě práce nebyla bolestná, mučivá, a tentokrát to vyšlo,“ řekl Polívka.

Nekonečný večer!

Tahanicemi o Manéž si ale nenechal zničit slavnostní večer. Ten mu zkazilo úplně něco jiného. „Líbil se mi večer, akorát možná 2,5 hodiny je dlouho. V sále asi ne, ale když jste u obrazovek,“ svěřil Polívka.

A nebyl v tom sám! 

Josef Klíma (64)

„Za dnešní večer oceňuji Lucku Výbornou. Tím, že přibyly kategorie, tak to bylo moc dlouhý a padá to dramaturgicky. Ke konci jsem se už nudil a samozřejmě jsem měl i hlad.“

Jaroslav Soukup (69)

„Bylo to na mě dlouhý,“ řekl Aha! režisér, který se vyjádřil i ke kategorii Nejlepší dramatický televizní seriál, který získal Mamon. „To, že si seriál Policie Modrava neodnesl cenu, se dalo předpokládat. Získal to ale seriál, který vymyslel někdo v Norsku. Divácká sledovanost dneska nerozhoduje. V Čechách to neznamená vůbec nic,“ postěžoval si.

Igor Bareš (49)

„Dnešní večer byl na můj vkus trošku dlouhý. Mám pocit, že ten loňský ročník byl takový svižnější a že to odsejpalo. Pro mě je to i tak výjimečná záležitost a vážím si toho, že jsem byl pozvaný. Paní Výborná to ale dělá výborně.“

Více informací o tématu naleznete ZDE!



Přečtěte si
alusinek
7. 3. 2016 • 19:36

Polívka vše prochlastal,má jen dluhy,není o něj zájem.Z milosti ještě dostává nějakou roli

jajas
7. 3. 2016 • 19:32

Kdyby bylo na mně, tak bych ty Lvy normálně zrušil. "Umělci" (o n+ěkterých by se dalo docela pochybovat) si sami sobě dávají ocenění bez ohledu, co se líbí-nelíbí lidem. A když pak dostane cenu jeden "umělec", tak dvacet ostatních závidí. Jinak přehlídka pořád těch samých obličejů...prostě ZRUŠIT!

britva
7. 3. 2016 • 19:14

letos nešel Polévka po čtyřech domů tak to byl asi slabej rautík

vuhp
7. 3. 2016 • 15:32

Manéž nic moc .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.