Případy 1. oddělení: Panika kvůli konci seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Případy 1. oddělení: Panika kvůli konci seriálu!

Petr Stach – kpt. Petr Anděl, Bolek Polívka – mjr. Václav Plíšek, Ondřej Vetchý – mjr. Tomáš Kozák, Miroslav Hanuš – mjr. Josef Korejs, Filip Blažek – kpt. Martin Pražák, Miroslav Vladyka – por. Vítězslav Sršeň
Petr Stach – kpt. Petr Anděl, Bolek Polívka – mjr. Václav Plíšek, Ondřej Vetchý – mjr. Tomáš Kozák, Miroslav Hanuš – mjr. Josef Korejs, Filip Blažek – kpt. Martin Pražák, Miroslav Vladyka – por. Vítězslav Sršeň (Foto ČT)

Pomalu, ale jistě se blíží konec druhé řady úspěšného krimiseriálu České televize Případy 1. oddělení. Diváci se dožadují třetí série, avšak scenáristé tvrdí, že v nejlepším se má přestat. Fanoušci se hroutí a v internetových diskusích zakládají dokonce petici za její natočení.

Případy pražské mordparty natočené podle skutečných zločinů se staly pondělním fenoménem. Bohužel scenáristé Josef Mareš (52) a Jan Malinda (33) ještě před odvysíláním všech osmi dílů druhé řady na předpremiérovém veřejném promítání ujistili, že třetí série za žádnou cenu nebude. „Je nám to líto, ale v nejlepším se má přestat,“ prohlásili už na konci loňského roku.

Poslední případ

Diváci se tak už v pondělí budou muset nadobro rozloučit se sympatickými majory Tomášem Kozákem a Václavem Plíškem v podání Ondřeje Vetchého (53) a Bolka Polívky (66), jakož i dalšími kriminalisty z 1. oddělení. V poslední epizodě nazvané stylově Poslední případ budou vyšetřovat vraždu v poklidné pražské vilové čtvrti.

Muž zastřelený neznámým pachatelem v garáži domu byl člověk bez jediného stínu. Kdo měl zájem se ho zbavit a proč? Případ, který teprve před rokem soud definitivně uzavřel, policistům zamotal hlavu, protože pachateli chyběl motiv. O to těžší bylo vraha najít a čin mu dokázat.

Ohlasy na webu:

„Parádní díl. Doufám, že přece jen bude třetí série. Po dlouhé době seriál, na který se dá dívat!“ (Radek)
„Začněte prosím točit další díly. Nic takového v ČR nikdy nebylo!“ (David)
„Zakládám petici na další a další díly. Nechci žádnou Ordinaci nebo Ulice. Chci jen tenhle super seriál!“ (Jana)



Přečtěte si
mord
17. 2. 2016 • 21:07

Tak se na to nedivej

mord
17. 2. 2016 • 17:00

Je dost kriminalek. Je to prece jedno. Budou dalsi

frannes
17. 2. 2016 • 15:53

netahejte sem odkazy na propagandistické v režii STB natočené seriály typu major Zeman, je jiná doba a jiné kauzy ,je možné jen porovnávat s obdobným žánrem na jiných TV , viz VIP vraždy na Primě, Policie Modrava na Nově , Ulice i Ordinace nepatří do detektivního žánru , jejich kvality by měly příslušet do jiné diskuze. Každý divák má navíc možnost výběru jak v základní programové nabídce terestrálního vysílání ,celkem dostupné je i satelitní vysílání s desítkami česky nebo slovensky mluvených programů různého žánru .

ninga
17. 2. 2016 • 09:26

major Zeman? muhehe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.