Strach a obavy! Polívka (66) skončil na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach a obavy! Polívka (66) skončil na kapačkách!

Bolek Polívka musel docházet na antibiotické kapačky do brněnské nemocnice.
Bolek Polívka musel docházet na antibiotické kapačky do brněnské nemocnice. ( Foto pro Aha! – Miroslav Homola, Jef Kratochvil)

Ze začátku to vypadalo jako obyčejná viróza. Příznaky ale nakonec ukázaly na velice zákeřnou lymskou boreliózu, která Bolka Polívku zcela vyřadila z provozu.

„Na konci minulého léta mi to začalo úplně nenápadně. Mně se to nějak nezdálo a pořád mě to nějak bolelo, ale vždycky jsem to během představení rozcvičil. Potom jsem ale šel někam na kontrolu a tam mi oznámili: lymská borelióza,“ popsal herec v Blesku počátky své nemoci.


„Tři týdny jsem chodil do brněnské nemocnice na antibiotické kapačky,“ prozradil. Kvůli nemoci musel dokonce zrušit dvě představení v pražském Činoherním klubu. Rekonvalescence probíhá dosud. Lékaři mu doporučovali absolutní klid. Teď je prý rád, že už mu dovolili, aby se mohl občas projet na koni.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.