Kauza na Evropě 2 vrcholí: Hezucký s Marešem si odkroutí ve vysílání 6 hodin živě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kauza na Evropě 2 vrcholí: Hezucký s Marešem si odkroutí ve vysílání 6 hodin živě

 (Evropa 2)

Po pátečním faux-pas Patrika Hezuckého ve vysílání Evropy 2 se dnes moderátor dočkal trestu. Ten mu vybrali sami posluchači a dotkne se i spoluviníka celé aféry, Leoše Mareše. Posluchači a fanoušci Evropy 2 se rozhodli potrestat dvojici prodlouženým vysíláním. Vysílací maraton Ranní show od 6.00 do 12.00 hod. tak budou mít posluchači možnost slyšet už tento pátek, kdy pro změnu Hezucký slaví svátek.

V průběhu pondělní ranní show Evropy 2 se oba aktéři pátečního nevyvedeného vysílání „vraceli do minulosti“ k počátkům svého průšvihu, který se rozpoutal v den narozenin Hezuckého. Za tento prohřešek se ve vysílání Hezucký omluvil. Bylo mu to ale málo platné. I tak ho trest v podobě vysílacího maratonu neminul. V pátek 19. února tak posluchači uslyší prodlouženou Ranní show Evropy 2. Hezucký od své šéfové dostal také povinnou literaturu, knihu o etiketě a slušném chování. „To jsem měl dostat ve čtvrtek,“ postěžoval si Hezucký v přímém přenosu na Evropě 2.

„Kluci se nejprve zhrozili, že bude vysílání běžet do půlnoci, což jsme původně i plánovali a  někteří naši posluchači to navrhovali. Nakonec jsme ale usoudili, že šest hodin živého vysílání bude i tak dost náročné. A doufám, že si příště rozmyslí používání nevyjmenovaných slov na P.,“ říká se smíchem Jitka Fürst, ředitelka Evropy 2.

Speciální prodloužené vysílání Ranní show Evropy 2 budou moci posluchači kromě éteru sledovat i na webových stránkách www.evropa2.cz a sociálních sítích stanice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.