Hvězda Ordinace Stryková (36): Ukradená identita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ordinace Stryková (36): Ukradená identita!

Janě Strykové nová role sluší!
Janě Strykové nová role sluší! (Foto pro Aha! – Studio DVA, ara)

Extravagantní vzhled, piercing, tetování na krku, záliba v punkovém stylu a seriálová role forenzní techničky. Hvězda nového primáckého seriálu VIP vraždy Jana Stryková (36) jako by z oka vypadla Abby z amerického seriálu Námořní vyšetřovací služba. Náhoda, nebo záměr? 

„Podoba Jany Strykové jako forenzní techničky se zahraničním seriálem je zcela náhodná. Určitě nebylo záměrem autorů někoho kopírovat,“ sdělila deníku Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

O shodě náhod mluví také herečka. „Ten seriál vůbec neznám,“ svěřila Aha! Stryková s tím, že roli kapitánky Viki Hrubešové, kvůli které ji maskéři změnili k nepoznání, si hodně užila.

„Natáčelo se mi to moc dobře už jen proto, že ten kostým je tak charakterotvorný. Byla to zábava,“ prozradila Aha! herečka známá především jako sestřička Kateřina z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě.

S tím, že vzala roli u konkurenční televize, neměli kupodivu problém ani na Nově. „Skloubit natáčení Ordinace a VIP vražd nebyl žádný problém, tam ta moje postava je taková průchozí,“ tvrdí Stryková. Její slova potvrdila i Nova. „Ostatní závazky Jany Strykové nijak neovlivňují plánované natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2,“ řekla za televizi Nova její mluvčí Alžběta Cimová.

Jak moc Jana šokuje svou změnou image a jak je podobná americké herečce, se můžete přesvědčit na vlastní oči už v neděli večer 7. ledna, kdy má seriál VIP vraždy premiéru.

Seznamte se! Kapitánka Viki Hrubešová!

Kriminalistický technik. Je sice bystrá, ale vzhledem svérázná drsňačka a tajemná introvertka, schovaná v image punkerky, černého oblečení a hromady piercingů. Vzdělaná, sportovně založená, ale do sebe uzavřená a zamlklá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.