Kde byla devět dní před tím, než ji našli mrtvou? Zlomený otec mrtvé Lucie (†16): Zdrogovali ji a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kde byla devět dní před tím, než ji našli mrtvou? Zlomený otec mrtvé Lucie (†16): Zdrogovali ji a...

Proč Lucie K. zemřela, zjistí pitva.
Proč Lucie K. zemřela, zjistí pitva. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Lucie (†16), jejíž mrtvé tělo nalezli pod Skalkami nad Novým Jičínem, musela před smrtí devět dní někde nocovat. Ale kde? Rodiče si myslí, že jejich dceru někdo zdrogoval a pak se jí zbavil.

„Nějaký žebrák jí musel dát drogy, někde musela spát,“ rozhořčil se včera v dětském pokojíčku své mrtvé dcery její otec Jiří Konečný (37). V pokojíčku, který si dívka sama navrhovala. V němž se učila, odkud naposledy vykročila 5. ledna.

Někdo se bál

„Někdo se podle mého bál, že ho Lucie prozradí. Už to bylo po 10 dnech hodně dlouho. Tak se jí prostě zbavil,“ nastiňuje scénář smrti otec Jiří. Sám žádné konkrétní podezření ale nemá. Doufá v policejní vyšetřování a pitvu, která může leccos odhalit.

Jako by spala

Když otec identifikoval dceřino tělo, všiml si, že vypadala, jako by spala. „Ve tváři neměla žádnou bolest. Umrzla, nebo neumrzla?“ spekuluje Jiří. S manželkou Monikou včera při mši ve Fulneku zapálili svíčky za zesnulou dceru.

Jenom žvásty!

„Ano, dcera se chovala jako puberťák, procházela nějakým obdobím. Chtěla být punk, chtěla být emo. Hledala se. A najednou se v diskuzích na internetu objeví žvásty o tom, jak jsme ji vychovali. Kde ti lidé v sobě berou tu drzost,“ zlobí se otec.

Zmizela před večeří
Dívka odešla z domu 5. ledna před večeří. Řekla, že se za chvíli vrátí. Nevrátila. Její mrtvé tělo bylo nalezeno 15. ledna v lokalitě
pod Skalkami v Novém Jičíně.

Vezla mrtvou dívku dodávka?
Jedna z diskutujících na Facebooku naznačuje, že se v den nálezu těla Lucie K. (16) pod Skalkami objevil záhadný automobil. „Tam, jak stojí ten pohřebák, tak tam včera stala modrá dodávka a jako by váhala a popojížděla tam a zpátky,“ komentovala diskutující policejní snímek z místa nálezu těla.

Autor:  kaj

Přečtěte si
6010
18. 1. 2016 • 10:04

Na tomto případu je vidět, jak málo známe naše děti.Já v tomto věku šla dětem ve šlépějích jako ohař.Nebýt toho mého špehování, tak nevím, nevím.

ararat
17. 1. 2016 • 12:01

Cože?Jako že šle zavraždit svou dceru,nejdříve ji zdrogoval a uschoval a pak ji odvezl na pole,aby ji tam pohodil jo?Panebože,jak může někdo napsat něco tak blbého.

danuska555
17. 1. 2016 • 11:42

Jestliv tom nemá prsty otec? Hodne mluví, nevi o tom více????

peecek
17. 1. 2016 • 10:19

Spíš bych řekl, že se jí nechtělo z nějakých důvodů domů a oddalovala to tak dlou až,...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.