Vážně nemocný Gott přijímá návštěvy! A žertuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vážně nemocný Gott přijímá návštěvy! A žertuje!

Karel Gott na předávání Slavíků vloni na konci listopadu.
Karel Gott na předávání Slavíků vloni na konci listopadu. (Foto Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek , R. Klejch, ara)

Dobrá zpráva z Bertramky! Karla Gotta (76) bojujícího s rakovinou mízních uzlin už podruhé navštívil před pár dny doma australský podnikatel Petr Vítek (69).

Při první návštěvě měl o zpěváka velký strach, podruhé odcházel s úsměvem. „Karel měl výbornou náladu, pořád vtipkoval,“ svěřil deníku Aha! Vítek.

Slavík pozval kamaráda, který mu za 20 let zorganizoval několik koncertů po celém světě, k sobě na Bertramku na oběd. Sršel prý energií, byl skvěle naložený a na to, že podstupuje chemoterapie, vypadal dobře. Vítek mohl srovnávat. Ze Sydney totiž přiletěl do Česka na návštěvu už v listopadu.

„Věděl jsem, že Kája bojuje s rakovinou. Ještě před předáváním Slavíků jsem jel na Bertramku, chtěl jsem vědět, jak na tom je. Má u nás v Austrálii spoustu příznivců a ti mi kladli na srdce, abych zjistil, co se děje,“ popsal australský podnikatel. Karel Gott ale právě v těch chvílích sbíral veškerou sílu, aby mohl aspoň na skok do Státní Opery na slavnostní ceremoniál. „Tehdy jsem se o něj bál,“ přiznal Petr.

Počátkem tohoto týdne už ale odlétal s veselejšími pocity. „Karel to zvládne,“ je si jistý Vítek. Měl také radost, že veze do Austrálie fanouškům lepší zprávy o léčbě uznávaného zpěváka.



Přečtěte si
ivoadler
15. 1. 2016 • 11:36

Ale jó, jen ať si to ještě užije.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.