Pergnerová válčí s Gondíkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pergnerová válčí s Gondíkem

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha! – Dalibor Puchta a Marek Pátek)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) vykopala válečnou sekeru s dalším kolegou! Po Leoši Marešovi se pustila i do Dalibora Gondíka (35), se kterým původně měla uvádět chystanou taneční show televize Nova Bailando! Kde se v ní bere ta nenávist?

Tereza: Ty namazanej...

„Nabídka na Bailando přišla, ale pak mi bylo řečeno, že bych to dělala s Daliborem Gondíkem. Ale já nechci spolupracovat s Gondíkem,“ prohlásila Pergnerová rezolutně v rozhovoru pro MF Dnes. „Přesvědčovali mě, že se k sobě s Gondíkem hodíme. Já ale odmítla, protože na rozdíl od něj nejsem namazaná indulonou,“ dodává Tereza s tím, že raději než Gondíka by brala i nenáviděného Leoše Mareše. Jeho humor prý nesnáší natolik, až by jí to bavilo. A co na to Dalibor Gondík? Toho Terezin nevyprovokovaný útok překvapil. „S Terezou se znám dvacet let, je to spolužačka mé sestry. O žádném konfliktu mezi námi nevím, nechápu to. Důvody proč nedělá Bailando znám, ale nebudu je zveřejňovat, nebylo by to pro ni dobré,“ říká Gondík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.