Dance Music Awards: Farnou vypískali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dance Music Awards: Farnou vypískali

Moderátorce Lejle Abbasové se vůbec nelíbila nesouhlasné reakce publika při vyhlášení úspěchu Ewy Farné.
Moderátorce Lejle Abbasové se vůbec nelíbila nesouhlasné reakce publika při vyhlášení úspěchu Ewy Farné. (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – Tak z toho by asi mladá zpěvačka Ewa Farna (14) rozhodně nadšená nebyla! Na vyhlášení hudebních cen Dance Music Awards sice obsadila druhé místo divácké ankety v kategorii Objev roku, jenže jakmile byla vyhlášena, návštěvníci v pražském klubu Abaton ji hlasitě vypískali, přičemž na akci nebyla navíc vůbec přítomna.

Tak z toho by asi mladá zpěvačka Ewa Farna (14) rozhodně nadšená nebyla! Na vyhlášení hudebních cen Dance Music Awards sice obsadila druhé místo divácké ankety v kategorii Objev roku, jenže jakmile byla vyhlášena, návštěvníci v pražském klubu Abaton ji hlasitě vypískali, přičemž na akci nebyla navíc vůbec přítomna.

„Tak proč jste jí tedy posílali hlasy, když se vám nelíbí,“ ptala se nechápavě Lejla Abbasová, která celou akci moderovala s nepříliš známým moderátorem Maksem. „Původně byly tlaky sponzorů, aby to s Lejlou moderoval Libor Bouček, jenže nakonec jsme se rozhodli pro novou tvář,“ svěřil se nám jeden z organizátorů.

Vyhlášení ankety bylo spojeno s koncertem skupiny Skyline, která již potřetí za sebou vyhrála kategorii domácí skupina roku, pak až do východu slunce hráli na čtyřech pódiích Abatonu nejlepší čeští DJs.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.