Helena Zeťová: Velikonoce stráví v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Helena Zeťová: Velikonoce stráví v posteli

Helenu Zeťovou schvátila těžká chřipka, ze které se kurýruje u tatínka na Valašsku.
Helenu Zeťovou schvátila těžká chřipka, ze které se kurýruje u tatínka na Valašsku. (Aha!: Marek Pátek)

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Zpěvačka Helena Zeťová (26) si letošní Velikonoce užívá tím nejméně příjemným způsobem – leží s vysokými horečkami a léčí si těžkou chřipku!

Zpěvačka Helena Zeťová (26) si letošní Velikonoce užívá tím nejméně příjemným způsobem – leží s vysokými horečkami a léčí si těžkou chřipku! „Jsem doma u tatínka na Valašsku, ale slivovičkou se uzdravovat vážně nebudu, na to jsem nemocná už moc,“ řekla nám zesláblým hlasem.

I když se s přítelem hokejistou Jaroslavem Bednářem na přicházející svátky jara oba těšili, na větší oslavy si mohou nechat zajít chuť. „Jarda teď hrál s reprezentací v Olomouci a v pátek v Prostějově, takže má zápřah. Je ale alespoň blízko mě a Velikonoce můžeme strávit spolu,“ má radost z programu svého miláčka Zeťová. Do příští soboty se ale musí vykurýrovat, neboť jí v Žatci začíná malé koncertní turné, které pak bude pokračovat v Praze, Brně, Třinci a Litoměřicích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.