Tchyně Monika Štiková (43): Úplně nahá... a modrá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tchyně Monika Štiková (43): Úplně nahá... a modrá!

Jak by Monika chtěla vypadat a jaká je realita...
Jak by Monika chtěla vypadat a jaká je realita... (Foto Aha! – Martin Hykl )

Chlubí se cizím tělem! I když nejobávanější česká tchyně Monika Štiková (43) hubne, postavu jako antická bohyně  ještě asi dlouho mít nebude... Tak si pořídila náhradu!

„Byl to skvělý den, který jsem si moc užila. Opět jsem se cítila mladá,“ okomentovala matka Ornelly Koktové (22) památeční fotku, kterou si pořídila během návštěvy muzea voskových figurín s dvouletým vnukem Quentinem. Tchyně Monika se před časem nechala slyšet, že plánuje liposukci. Možná doufá v tento výsledek...

Přečtěte si
.-bello-
1. 10. 2015 • 23:43

Elen , Ter ! Já si pamatuju na moje začátky, jak jste mě vzali s mekem do party a jak jsme pak spolu šu-ka-li až z nás lítaly chlupy " MY VELKÁ ČTYŘKA " .Dneska jsem (přísahám nekecám ) mluvila s úchylným dědkem MEKEM . Přijede do Prahy před vánocemi a už se na nás těší jak nás zm-rdá ! Ty jsi z Barrandova, že? Co u Modré laguny ? Poznáme se podle bot já budu mít špinavý Dúchodky a ty hnáty obalený ONUCEMI !( Pamatuju si, vidíš ? ) Bylo by to príma, zkusit třeba každou 1. středu v měsíci v 5 pm, co ty na to ? Pěkně si vylížeme ty naše zanedbaný pekáče

-bello-
1. 10. 2015 • 21:56

eisenbieger soudíš podle sebe , dědulo ?

ellenic
1. 10. 2015 • 21:17

svatadala Podívej se raději na své boty. Já jsem paní Moniku viděla asi 2x v pořadu Tchýně a musím říct, že mne příjemně překvapila. Když už jsi narazila na to, že její dcera rozvedla Koktu s Partyšovou. Vlastně se tak moc nestalo, protože pokud vím, tak Partyšová také rozvedla Kokty předchozí manželství.

eisenbieger
1. 10. 2015 • 17:31

...a zapomnela dospast ,, a cekala az prijde muj starej z hospody pac kdyz se slozim tak sama nevstanu ,, ...

svatadala
1. 10. 2015 • 15:10

Bože, jak může tato hnuska někomu radit na Barandově v pořadu Tchyně. Její vlastní dcera se chovala jako ču-bka až rozvedla Koktu s Partyšovou a odtáhla dítěti otce. Dnes má sice zazobaného děd-ka, ale vypadají jako táta-buřtík s dcerou . To je na tom televize Barrandov hodně špatně, že bere takovéto neumělkyně. Jo to paní Kateřina Brožová, to je dáma a její pořad Exkluziv je paráda, ale tato rádoby něco...to je hnus a z bot jí kouká sláma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.