Ringo Čech & bavič Novotný: Profesoři na »vejšce«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ringo Čech & bavič Novotný: Profesoři na »vejšce«!

O přednášku Františka Ringo Čecha byl na VŠE velký zájem.
O přednášku Františka Ringo Čecha byl na VŠE velký zájem.  (Aha!: Kateřina Kalibánová, Dalibor Puchta)

PRAHA – Tak to je vážně síla! Zpěvák a malíř František Ringo Čech (63) spolu s bavičem Petrem Novotným (59) přednášejí na pražské Vysoké škole ekonomické!

Tak to je vážně síla! Zpěvák a malíř František Ringo Čech (63) spolu s bavičem Petrem Novotným (59) přednášejí na pražské Vysoké škole ekonomické! Včera měl totiž profesor Čech vystoupení o komercionalizaci umění a jako hosta si pozval kolegu z branže Petra Novotného.

„Chci, aby studentům popsal slavný koncert bratrů Nedvědů na Strahově, který produkoval. Vždyť to je přímo učebnicový příklad toho, jak za obrovského rizika vydělat velké peníze!“ těšil se na kolegu včera Čech. A o přednášku a prezentaci obou showmanů byl nebývalý zájem.

„Původně jsme měli mít přednášku v sále pro osmdesát studentů, rozkřiklo se ale, že tu bude Mistr Novotný, a přemístili nás do auly pro tři sta lidí. Jestli někdo ale čeká, že to bude sranda, šeredně se mýlí. Jdeme je totiž hlavně informovat, ne bavit,“ říkal včera před svým akademickým vystoupením František Ringo Čech. Petr Novotný přednášel nejen včera, ale jako hlavní přednášející vystoupí na stejné škole i v úterý 10. dubna.

5.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.