Bouškovou láká StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bouškovou láká StarDance!

Když tančil v první řadě StarDance Václav Vydra, chodila ho Jana Boušková podporovat. Třeba jí to bude moci brzy vrátit.
Když tančil v první řadě StarDance Václav Vydra, chodila ho Jana Boušková podporovat. Třeba jí to bude moci brzy vrátit.

PRAHA – Na Kavčích horách začaly přípravy na druhou řadu úspěšné televizní soutěže StarDance. Deníku Aha! se už v předstihu podařilo získat jména potenciálních soutěžících.


Jisté je, že ani napodruhé se České televizi nepodařilo přemluvit Lucii Bílou (40).

„Chci se věnovat jiným projektům,“ vysvětlila zpěvačka. Spekulovalo se i o účasti herečky Aňi Geislerové (30). „Její těhotenství ale účast ve StarDance znemožňuje,“ posteskl si jen z producentů pořadu. Naopak nyní se na Kavčích horách s možnou účastí ve druhé řadě StarDance skloňuje jméno herečky Jany Bouškové (51). Její manžel Václav Vydra přitom v první řadě StarDance postoupil až do finále. „Už od konzervatoře tancuju ráda. Pořad StarDance se mi hrozně líbil, ale jelikož se mi z České televize nikdo neozval, tak o mé účasti v druhé řadě je asi zatím zbytečné mluvit,“ řekla deníku Aha! Boušková.


Autor: (efk)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.