Bočanová tančit nezapomněla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bočanová tančit nezapomněla

Mahulena Bočanová vytvořila novou moderátorskou dvojici se »sporťákem« Jaromírem Bosákem.
Mahulena Bočanová vytvořila novou moderátorskou dvojici se »sporťákem« Jaromírem Bosákem.

PRAHA – „Budu milá a přinejhorším zatančím,“ plánovala na tiskové konferenci k soutěžnímu pořadu Výzva Mahulena Bočanová (40).


Herečka, která má za sebou účinkování v tanečním pořadu StarDance, bude tentokrát s Jaromírem Bosákem (41) moderovat soutěžní projekt České televize.

„Mahulenu znám z největšího mejdanu svého života, a to z mé svatby,“ vysvětlil Bosák. Sportovního komentátora během tiskovky vyrušily dva telefony. „Ještě mi volají ohledně toho večírku našich fotbalistů. Mě ale nepozvali,“ vtipkoval. Nový zábavný pořad Výzva, který Česká televize odvysílá 21. dubna, bude probíhat v podobném duchu jako kdysi Dva z jednoho města. V tomto soutěžním klání se utkají týmy dvou měst, které mají vůči sobě historicky zakořeněnou rivalitu. Do prvního dílu byla vybrána města Liberec a Jablonec nad Nisou a vystoupí v něm například Lucie Bílá, Bára Basiková nebo skupina Olympic. Soutěžící Aleš Valenta či Martin Koukal se utkají v pěti disciplínách, v jakých ale zůstává tajemstvím.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.