Vladimír Brabec! Těžké bezvědomí a boj o život! Mohou za to trable v rodině? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vladimír Brabec! Těžké bezvědomí a boj o život! Mohou za to trable v rodině?

Vladimír Brabec ve špitále.
Vladimír Brabec ve špitále. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Představitel seriálového Majora Zemana byl urgentně převezen na ARO, kde strávil v kómatu 14 dní a nikdo nevěděl, zda se z něho vůbec kdy probere. Co se proboha stalo?

Legenda československého filmu a dabingu měla opět namále! Vladimír Brabec (81) skončil na přístrojích poté, co ho již po třetí v životě zradilo srdce! Poprvé to bylo během natáčení kontroverzního seriálu, podruhé zkolaboval před Národním divadlem, kde ho pomohli udržet při životě nelhostejní kolemjdoucí. Tentokrát to ovšem vypadá, že se herci přitížilo kvůli nečemu, co se děje v jeho bezprostředním okolí!

"To má souvislost s jistými traumaty, která jsem nemohl překonat a která jsem bral velice vážně, což je v pořádku, protože takové věci se vážně berou," mlžil slavný pacient v magazínu Sedmička, přičemž dodal: "A do toho mě ještě naštval jeden nejmenovaný hajzl, který už je naštěstí vyhnaný, je pryč z mého života." Že by nějaké problémy v rodině nebo se sousedy? Kdysi něco podobného Brabec řešil s vlastní dcerou Helenou (51), která ve vztahu čelila domácímu násilí a nakonec skončila zpátky u rodičů. A nebo jde o sousedské tahanice, herec totiž plánuje trvalé přestěhování z Prahy do Mníšku. No snad se oblíbený herec příště rozpovídá víc.



Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.