Foret je ForetGump! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Foret je ForetGump!

Michael Foret (v předklonu) se svojí novou kapelou ForetGump, v níž hraje i Adam Koller (druhý zprava), syn slavného hudebníka Davida Kollera.
Michael Foret (v předklonu) se svojí novou kapelou ForetGump, v níž hraje i Adam Koller (druhý zprava), syn slavného hudebníka Davida Kollera. (: archiv Michaela Foreta)

PRAHA – Finalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Michael Foret (20) a jeho doprovodná kapela, v níž hraje na bicí třeba syn Davida Kollera Adam, si řekli »ano« a vytvořili zcela nový celek!

Finalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Michael Foret (20) a jeho doprovodná kapela, v níž hraje na bicí třeba syn Davida Kollera Adam, si řekli »ano« a vytvořili zcela nový celek! Společně budou vystupovat jako projekt ForetGump, který slibuje připravit hudební potravu pro náročnějšího posluchače!

„Dohodli jsme se tak po necelé roční spolupráci s klukama a mojí manažerkou. Sám jsem rád, že můžu být členem kapely a že máme možnost svěže nastoupit. Moje první sólové album pro mě bylo velkou zkušeností a sám jsem nyní velmi zvědavý, jak nás posluchači přijmou. Chceme hrát styl, který nás baví, dělat show, která nás baví, a oblékat se, tak jak nás to baví. A to i přes všechny nástrahy a podmínky v českém showbyznysu. Je nám teprve 20, takže chceme více experimentovat,“ říká Foret. Nová kapela ForetGump nyní pečlivě připravuje své debutové album, které by snad mohlo vyjít ještě letos.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.