Uniklo z policejních záznamů: Bartošová v den smrti nepila, ale v krvi našli stopy jistých léků… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Uniklo z policejních záznamů: Bartošová v den smrti nepila, ale v krvi našli stopy jistých léků…

Otazníků okolo smrti popové princezny Ivety Bartošová je stále celá řada.
Otazníků okolo smrti popové princezny Ivety Bartošová je stále celá řada. (Aha! )

Více než rok po sebevraždě Ivety Bartošové (†48) vyplouvají na povrch fakta, která místo toho, aby na nezodpovězené otázky odpovídala, dávají prostor vzniku dalším otazníkům. Podle toxikologické zprávy sice Iveta neměla v krvi v době smrti zásadní množství alkoholu ani drog, úplně »čistá« ale také nebyla.

V její krvi se totiž nalezly stopy léků Clomethiazol, což je psychofarmakum používané k léčbě závislosti, a Dextrometorfan, který se bere na kašel či mírnou bolest. Alespoň to dokládá policejní zpráva, kterou předložil Josef Rychtář týdeníku Sedmička.

A to je popravdě trochu zvláštní… Nabízí se totiž otázka, proč člověk, který plánuje sebevraždu, užije v onen den léky ve správném, terapeutickém množství? Jako jedna z variant se nabízí vysvětlení, že zpěvačka sebevraždu neplánovala předem, ale byla to pouze její reakce na situaci, která v tento osudný den nastala.

Rychle po tragické události vyšla najevo fakta, která popisují, jak přesně k sebevraždě Ivety Bartošové došlo, nikdo ovšem jejím blízkým zatím neobjasnil důvody, které národem milovaná zpěvačka měla, aby ukončila svůj život. Dozvíme se to někdy?



Přečtěte si
lalia
23. 12. 2015 • 15:10

Iveta potřebovala v prvé řadě pomoc.Byla velmi utrápená a její výraz byl plný beznaděje a bolesti.Před její smrtí byla uváděna v TV v hrozně zbídačeném stavu.Pomoc,ale ne od Josefa.Měla být hospitalizována u odborníků a žít bez Rychtáře,který ji nepomohl ,ba víc škodil.

vungtao
7. 5. 2015 • 15:18

A nenicuž to jedno? IB byla psychopat řadu let- s psychopaty žila, spolupracovala... Chovala se standartně stejně- když něco chtěla, šla přes mrtvoly, ovšem pak o to zas díky své naivitě a jednoduchosti přicházela. Pořád ji litujete- tim jste ji zabili Vy, jak jste z ní neustále dělali něči oběť.,To byla jeji nejoblibenějši role. Tak nějak se vytráci, že měla stihomamy a nechtěla být sama v domě, tak jeji bodyguard Rychtáŕ ji vzal do svého domu a domu své ženy a tam se o ni starali, až Rychtáŕe odvedla od rodiny. Opravdu, nevinnost a dobrota sama. Tak ji dejte klid, teď už nic neopravi, to mohla za života, ale byla moc slabá duševně. Škoda, měla v rukou všechna esa.

1pravda1
7. 5. 2015 • 14:20

Protože nechodila k lékaři a léky jí na falešné recepty ordinoval sám Rychtář jak přiznal, ale to policii nevadí, ten člověk má zřejmě známé všude.

1pravda1
7. 5. 2015 • 14:19

Dělali z ní alkoholičku, ale asi to první co by jí v tom případě napadlo, je opít se, když Rychtář zmizel z dohledu. Ale ona měla tu sebevraždu naplánovanou na Rychtářovy narozeniny asi delší dobu, už při posledním hovoru vypadala dost odevzdaně a už byla asi rozhodnutá, jen čekala až vypadne z domu a věděla, že to bude ten den, protože měl delší dobu předvolání na policii. Už jí nezajímal ani chlast a prášky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.