Rychtář pár dnů před výročím smrti Bartošové šokuje: Vím, kdo mlátil Ivetku! A mám důkazy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář pár dnů před výročím smrti Bartošové šokuje: Vím, kdo mlátil Ivetku! A mám důkazy

Josef Rychtář přichází s dalším odhalením ze života Ivety Bartošové (†48).
Josef Rychtář přichází s dalším odhalením ze života Ivety Bartošové (†48). (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Výročí smrti Ivety Bartošové (†48) se blíží, už brzy to bude rok, kdy jedna z nejznámějších českých zpěvaček spáchala sebevraždu. Její život byl plný nepředvídatelných zvratů i událostí a zdá se, že o jejím životě ještě zdaleka nevíme vše…

Iveta občas měla na těle modřiny, o jejich původu se spíše spekulovalo. Teď Josef Rychtář přišel s tvrzením, že ví, kdo Bartošovou mlátil a dokonce na to má prý důkazy!

„Z doby, kdy Prasura (tak Josef Rychtář nazývá Zdeňka Macuru – pozn. red.) unesl Ivetu, mám nahrané všechny rozhovory. Mám jak hovory, když se Iveta dostala k telefonu, tak i ty s Prasurou, když mi volal, že si s Ivetou neví rady a chce mi ji předat. Taky mám hovor, ve kterém mi Iveta říkala, že ji mlátil. Je to dost zřetelně slyšet,“ řekl Rychtář týdeníku Sedmička s tím, že má k dispozici ještě mnoho dalších zajímavých telefonátů.

Se zveřejněním nahrávek Rychtář nepospíchal. Po tragédii je nechtěl vytahovat, ale právě podle něj přišel čas nahrávky zveřejnit, aby si společnost udělala obrázek sama. „Myslím si, že pokud pustím ven hovory, které jsme s Ivetou vedli o Prasurovi, tak by se mohlo změnit veřejné mínění na celou situaci,“ řekl vdovec s tím, že teď začne vše pomalu odkrývat.



Přečtěte si
nicnezpravda
26. 4. 2015 • 22:18

Však mu to tehdy pak smazali Trestaný skutečně byl a seděl taky,to jsou ověřené věci,ale klidně si mysli své,ale pravdu mít nebudeš

ararat
26. 4. 2015 • 11:18

nevím odkud bereš tyhle bláboly,kdyby měl zápis v TR tak nedostane živnostenské oprávnění a soudit podle drbu na bulváre je hodně velká odvaha

mekanik
24. 4. 2015 • 05:10

ivetkosopaksetistaloneplakej jé podívej Ivetko kašenky.jé to jsou krásný kašenky vid?jé a támhle jede polisije.když jsem tě naháněl v itálii tak tam taky byla polisije ale italsky se to řekne karabinijéry.všera volala tvoje maminka,tak jsem maminse řekl,še spíš. Pepane už se to blížíza 5 dnů máš narozeniny,tak je pořádně oslav.

zzapp
24. 4. 2015 • 02:23

raspina.... bohužel. a ještě trychtýř nazývá někoho prasurou.... Nicméně - zajímavé označení. PRASURA. Vyhlašuji soutěž - ozn. rychty...trefněji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.