Důvěrná kamarádka Ivety Bartošové (†48) ze strachu promluvila až teď: Rychtář kasíroval obrovské částky! Kolik dával jí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Důvěrná kamarádka Ivety Bartošové (†48) ze strachu promluvila až teď: Rychtář kasíroval obrovské částky! Kolik dával jí?

Kamarádka promluvila: Její peníze bral Rychtář.
Kamarádka promluvila: Její peníze bral Rychtář. (Foto TV Barrandov a ara)

Takřka po roce od tragické smrti Ivety Bartošové (†48) vyplouvají na povrch další šokující informace z jejího soukromí. Zpěvačka vydělávala statisíce, ale neviděla z nich skoro ani korunu. S takovými informacemi přišla její důvěrná kamarádka. Ze strachu z Josefa Rychtáře (56) si dokonce změnila jméno a rozhodla se zůstat inkognito.

Žena, která přijala pozvání do nového pořadu TV Barrandov a moderátorka Žaneta Muchová ji oslovuje Jano, byla s Ivetou v úzkém kontaktu poslední roky jejího života. „Je toho tolik, co vím, mám ale z Josefa Rychtáře strach,“ vysvětlila Jana důvod, pro který se rozhodla v Žaneta Show zůstat za plentou.

Po dlouhých měsících mlčení prozradila, kolik zpěvačka v posledních letech vydělávala a proč o výši svých výdělků neměla ponětí. „Byly to desítky a později i stovky tisíc a ona mi nevěřila, že takové peníze přišly. Že by jí to Pepa nezapřel. Já jsem si to ale šla ověřit, řekla jsem jí, že takové peníze jí opravdu odešly,“ rozpovídala se Jana.

V té době inkasovala velké peníze díky pořadu na dnes již zaniklé TV Pětka. „Říkala, že mi nevěří, na jeden čas jsme se pohádaly, asi tři měsíce jsme se nebavily. Ona nebyla schopná přijmout myšlenku, že by toho člověk, se kterým žije, byl schopen,“ pokračuje ve svém vyprávění. Podle ní veškeré honoráře shrábl Josef Rychtář. V hlavě jí totiž utkvěla vzpomínka, která její domněnku potvrzuje. „Šly jsme spolu nakupovat a Iveta si chtěla koupit kozačky, ale neměla na ně peníze. Tvrdila, že nemá ani korunu, což jsem nechápala, protože jsem věděla, že jí honoráře chodí.

Ona tomu nemohla uvěřit, říkala, že jí Pepa dal 5 tisíc a to je všechno. Svěřila se mi, že na svém účtu nemá žádné peníze, protože na něm má exekuce. Pochopila jsem tedy, že peníze chodí na účet pana Rychtáře,“ dodává v prvním díle Žaneta Show, který odvysílá TV Barrandov dnes v 19.05. Vdovce se do uzávěrky dnešního vydání nepodařilozkontatovat.

Domenico Martucci: Mám důkazy

„Vlastním dokumenty, které dokazují, že všechny její vydělané peníze chodily na účet Josefa Rychtáře, a domnívám se, že Iveta neměla ani tušení, kolik vydělává,“ potvrdil slova Ivetiny kamarádky další host pořadu, Domenico Martucci(38).

 

 

 



Přečtěte si
pozorovatel2013
11. 3. 2015 • 19:54

to co ukradl vrátí!

pozorovatel2013
11. 3. 2015 • 19:53

Rychtáři ty debile, neochrání tě ani duch svatý a ani horda policajtů, půjdeš sám a dobrovolně skočíš.

pozorovatel2013
11. 3. 2015 • 19:51

no však bude Rychtář a ten jeho ušoun koukat co se bude dít v dubnu. Ještě rád požádá dobrovolně o to, aby mohl do kriminálu.

avion
3. 3. 2015 • 09:29

Ten hajzl patří za katr,kdy už tam bude?

bella.
2. 3. 2015 • 22:20

Podle toho, co se tady píše si všichni pohlídejte bezpečnost osobních dat. Zdá se, že o vaší vejplatě se dozví hravě kamarádka, bývalý milenec, jen Vy ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.