Bailando na Nově: Kolotoč nekončí, vyhodili Abbasovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bailando na Nově: Kolotoč nekončí, vyhodili Abbasovou!

Lejla Abbasová se s prací na Nově může rozloučit.
Lejla Abbasová se s prací na Nově může rozloučit.

PRAHA – Televize Nova se znovu rozhodla přeobsadit post druhé moderátorky chystané taneční megashow Bailando! Po zvažované Tereze Pergnerové (32) se Nova už téměř rozhodla.


PRAHA – Televize Nova se znovu rozhodla přeobsadit post druhé moderátorky chystané taneční megashow Bailando! Po zvažované Tereze Pergnerové (32) se Nova už téměř rozhodla pro čokoládovou krásku Lejlu Abbasovou (28), ale ani ta se nakonec vedle hlavního moderátora Dalibora Gondíka (35) nepostaví. Kdo tedy? Teď se Nově zamlouvá tanečnice Kristina Kloubková (30)!

Kristina Kloubková vystudovala na konzervatoři obor baletní tanec, poté nastoupila do taneční skupiny UNO. Hrála v pražských muzikálech Kleopatra či Tři mušketýři, v televizním seriálu Poslední sezóna, a sedm let žila s tanečníkem Romanem Vojtkem.

Nyní už dva roky chodí se zpěvákem Alanem Bastienem. Pro Bailando má podle týmu, který ho připravuje, průpravu přímo ideální.
A proč televize Nova nakonec vyšoupla Abbasovou? „Uvědomili si, že Lejla byla jednou z moderátorek nepovedeného Velkého bratra, a diváci by si to mohli spojovat. To by pro show nebylo dobré,“ vysvětlil deníku Aha! zdroj z televize.

Otázkou však zůstává, jestli tento argument jen nezakrývá jiné problémy. Reality show Velký bratr přeci moderoval i Leoš Mareš, a ten druhou šanci na Nově v podobě třetí řady soutěže Česko hledá SuperStar bez problémů dostal. A diváci byli nadšeni...

Kliknutím zvětšete



Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Josef Mašek, Dalibor Puchta

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.