Jiří Paroubek: Hubnu, ale Xaver víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Paroubek: Hubnu, ale Xaver víc!

Zuzana Paroubková kontrolovala jak moc Luboš Xaver Veselý zhubnul.
Zuzana Paroubková kontrolovala jak moc Luboš Xaver Veselý zhubnul.

PRAHA – „Začal jsem hubnout, moje zásada je večer nejíst,“ řekl moderátorovi Luboši Xaveru Veselému (36) na křtu jeho knihy Jak jsem potkal hubnutí Jiří Paroubek (52).


Moderátor rychle zareagoval, když expremiérovi a předsedovi ČSSD řekl, že mu jeho kolega Zdeněk Škromach poradil, že s novým děvčetem se hubne lépe. „Tím pádem Zdeněk zhubne víc. A jak na vás koukám, tak vy jste zatím zhubnul taky víc než já,“ odvětil s úsměvem Paroubek, kterému dělala doprovod manželka Zuzana.

Kliknutím zvětšeteDo hotelu Yasmin, kde se křest konal, přišla také další kmotra knihy, milovnice sportu a zároveň dobrého jídla Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem. „Jednou se mi v Austrálii, kde jsem byla na měsíčním turné, stalo, že jsem to s jídlem hodně přehnala. Když jsem na jevišti udělala poklonu, tak mi praskla v zipu vzadu sukně. Kliknutím zvětšetePak jsem přijela domů a manžel, který mi přijel naproti řekl: Nó, ty jsi se nám zaoblila!“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka. Akci moderovala Eva Aichmajerová, která má prý v pase tolik centimentrů, kolik má Xaver u krku. Moderátor, který stále drží dietu, zhubnul za rok o sedmadvacet kilo. Kliknutím zvětšeteXavera přišla podpořit také Dáda Patrasová s manželem Felixem Slováčkem, Gábina Partyšová nebo Hana Křížková. Ta ze křtu odešla dříve, což byla škoda, protože v tombole vyhrála první cenu, luxusní zájezd k moři. Ten ovšem v její nepřítomnosti propadl a byl vylosován náhradník.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.