Chudík znovu hraje! Nemocnice 3 s ním ale nepočítá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudík znovu hraje! Nemocnice 3 s ním ale nepočítá...

Ladislav Chudík se vrátil do divadla.
Ladislav Chudík se vrátil do divadla.

BRATISLAVA – Slovenský herec Ladislav Chudík (82), známý hlavně jako představitel primáře Sovy ze seriálu Nemocnice na kraji města, stanul po prodělané vážné nemoci opět na jevišti Slovenského národního divadla!


„Manžel si chtěl ještě zahrát v současné budově činohry, než se na jaře první scéna přestěhuje do nových prostor,“ prozradila hercova manželka Alena (57). Chudík se zvládl na jeviště vrátit poté, co byl před dvěma lety hospitalizovaný se zápalem břišní dutiny a podrobil se náročné operaci. Po dalších komplikacích se jeho stav zlepšoval jen pomalu a ven se dostal pouze na invalidním vozíčku v doprovodu manželky. Kvůli tomu byla jeho postava primáře Sovy vyškrtnuta z chystaného třetího pokračování seriálu. „Původně pan Chudík v Nemocnici 3 vystupoval, ale kvůli jeho zdravotnímu stavu jsme ho museli vyškrtnout. Scénáře není možné měnit ze dne na den, takže momentálně s ním nepočítáme. Nevylučuji ale, že se nějaká forma návratu najde, alespoň pro epizodní roli,“ prozradil deníku Aha! producent Nemocnice 3 Borek Severa.


Autor: (mac)
Foto: Rene Volfík

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.