William s Kate všem vytřou zrak! Víte, jak chtějí nakonec pojmenovat dcerku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

William s Kate všem vytřou zrak! Víte, jak chtějí nakonec pojmenovat dcerku?

Kate a William se brzy stanou dvojnásobnýými rodiči.
Kate a William se brzy stanou dvojnásobnýými rodiči. (Foto: Profimedia.cz)

Kate Middleton (33) může porodit prakticky každým dnem a nejen v Londýně se rozmáhá hysterie kolem narození druhého potomka prince Williama (32). Podle oficiálního povolení mohou od 15.4. kolem porodnice stanovat novináři, a do finále se dostává i bitva spekulací o jméno královského novorozeněte. A bookmakeři opět vypisují své sázky na cokoliv s miminkem spojeného...

Dnes už téměř nikdo nepochybuje o tom, že se Kate Middleton a princi Williamovi k princi Georgovi z Cambridge (1) narodí malá princeznička. Pozorovatelé tak usuzují podle často oblékané růžové, kterou si vévodkyně oblíbila, a především proto, že si Kate údajně nechala zaslat vzorky růžové barvy na vymalování pokojíčku.


O jméno první princezny narozené v britské královské rodině po 65 letech se ovšem vedou větší spory. William chtěl Dianu, kterou jim měl princ Charles (66) zatrhnout, už kvůli alkoholismem postižené manželce Camille (67), která svou předchůdkyni nenávidí i po její tragické smrti. Královna Alžběta II. (88) by si přála Victorii a Kate by chtěla Margaret Elizabeth s ohledem na zesnulou sestru současné panovnice. Ve hře je ovšem i Charlotte podle Pipy Middleton (31). Pippa je totiž zdrobnělinou tohoto jména.

Jenže nyní se dostává do popředí spekulací tisku další údajný favorit mladých manželů, a tím je jméno Alice. Na všechna tato jména jsou vypsány kurzy a sázkaři mají žně. Ale nesází se jen na jméno. Například bookmakeři společnosti Fortuna tipují jméno Elizabeth, dále že se děvčátko narodí v odpoledních hodinách, maminku nebude zlobit v noci a bude mít služné vychování. Zajímavé, že?



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 03:29

Co takhle tisknout své objevy rovnou na toaletní papír aby byly aspoň trochu k něčemu?Navíc i to k čemu by potom byly by bylo jaksi signifikantní.Co by chtěla královna jste si vymysleli jtejně jako to že je Camilla alkoholička,nevím jak by asi někdo mohl Williamovi zakázat nějaké jméno,vy takový mechanismus znáte?Ne,vy neznáte nic když už je podle vás Piuppa zkráceně Charlotte.Pippa je samozřejmě zkráceně Philippa.Jak si asi Haha vybírá novi­náře?­Namá­tlou­?Nebo jako v Bílé paní?Kdo nejvíc lže?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.