Vévodkyně Kate si prodlouží mateřskou dovolenou: Je to kvůli plánované plastické operaci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vévodkyně Kate si prodlouží mateřskou dovolenou: Je to kvůli plánované plastické operaci?

Podruhé těhotná Kate Middleton se ukázala na veřejnosti.
Podruhé těhotná Kate Middleton se ukázala na veřejnosti. (Foto: AP/EPA)

Ještě ani neporodila a už ji posílají pod kudlu. Vévodkyně Kate má každým dnem přivést na svět druhého královského potomka. A na ostrově už se šušká, jak se po porodu dostane do nejdřív do formy.

Už se brzy se před nemocnicí Svaté Marie v západním Londýně strhne mela. Od 15. dubna tam dostali povolení stanovat novináři a o pět dní později má Kate termín porodu. To ale nestačí. Už teď se řeší, jakým způsobem se dá vévodkyně dohromady. A šušká se dokonce o plastice!

Po porodu George se Kate brzy vrátila na veřejnost a začala navštěvovat různé společenské akce. Po druhém porodu má být ale všechno jinak. Maminka chce být s potomkem co nejdelší dobu užít si malou holčičku co nejdéle mimo zraky ostatních a hlavně fotografů.

To ale vede anglická média ke spekulacím, jestli zatím není touha po plastice. Konkrétně operaci, která by ji po porodu odstranila nadbytečnou kůži, a celkově zpevnila bříško. To ale nejbližší Kate odmítají. Vévodkyně je známá svým zdravým životním stylem a nevyhýbá se ani cvičení. Ostatně poporodní kila od George shazovala dlouhými procházkami, jógou a lekcemi pilates s osobním trenérem. Podle autorky knihy o královské rodině Katie Nicholl Kate hodně pomáhala i maminka Carole Middleton. „Připravovala ji denně výživné ovocné šťávy a zdravá jídla.“ Britové jsou podobnými spekulacemi pohoršeni. Podle nich je důležité, aby porod proběhl v pořádku. To, kolik kil bude mít Kate poté navíc a kdy je shodí, je úplně jedno.



Přečtěte si
zdeniii
3. 5. 2015 • 12:30

aaaaaa...Bohnice jsou tady ...

mandat
20. 4. 2015 • 10:22

Kate minuly tyden byla nakupovat a jen tak za par hadru zaplatila 40 000,--EU. Uz je za to kritizovana.Koupila si kabatek za necelych 7 000,--EU a pritom ho nenosi. Ten jeji fingovany porod,to je take super divadlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.