Věštkyně promluvila: Kdy se narodí miminko Kate, jaké bude mít oči, váhu a kdo jí to zjevil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věštkyně promluvila: Kdy se narodí miminko Kate, jaké bude mít oči, váhu a kdo jí to zjevil?

Mladí manželé jsou díky nastávající šťastné události středobodem veřejného zájmu Britů.
Mladí manželé jsou díky nastávající šťastné události středobodem veřejného zájmu Britů. (Foto EPA, Reuters)

Po celém světě se živě spekuluje o všem možném, co se týká nastávajícího porodu manželky prince Williama (32). Potomek Kate Middleton (33) zajímá téměř všechny, a tak se na informacích k zajímavému tématu zviditelňuje, kdo může. Dokonce i množství nadpřirozeně obdarovaných lidí, kteří získávají "zaručené informace" z druhého břehu.

Značnou pozornost vzbudila vědma vládnoucí neuvěřitelnými schopnostmi. Jmenuje se Carolina Bruce, pochází z North Yorkshire a tvrdí neuvěřitelné věci. Přírůstek do britské královské rodiny můžeme očekávat v sobotu 25. dubna a budete to holčička, v jejímž jméně bude uvedeno Victoria a Diana. Bude mít tmavé vlasy, modré oči a bude vážit 3,63 kg nebo o trochu méně.


To jsou jistě zajímavé informace a právem se ptáte, odkud je asi žena-médium může mít? Odpověď je stejně šokující jako její tvrzení. O detailech Carolinu totiž informovala sama zesnulá princezna Diana, se kterou se žena seznámila během astrální komunikace krátce po její smrti v roce 1997. Svým tvrzením si je věštkyně natolik jistá, že se rozhodla vsadit téměř dva tisíce korun v kurzu 500:1. Vyhraje-li, o čemže Caroline nepochybuje, získá téměř milión, který hodlá věnovat charitativní organizaci princezny Diany.



Přečtěte si
soltero1
27. 4. 2015 • 21:23

Dítě se stále nenarodil o. A prej se má holka jmenovat Alice... Věštkyně je nějaká slabá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.