Roman Vojtek si rozchod pochvaluje, zatímco se jeho žena utápí v depresích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Roman Vojtek si rozchod pochvaluje, zatímco se jeho žena utápí v depresích!

Tereza Vojtková trpí v depresích, Roman Vojtek doufá, že udělal dobře...
Tereza Vojtková trpí v depresích, Roman Vojtek doufá, že udělal dobře... (Foto: Karel Kopáč, Facebook, ara)

Děti jsou odrazem svých rodičů, tento fakt teď asi nejvíc trápí Terezu Vojtkovou, která sice má krásného novorozeného syna, ovšem vždy při pohledu na něj, si vzpomíná na všechno utrpení, kterým v poslední době prošla.  A Roman Vojtek zatím doufá, že celou situaci vyřešil dobře, tedy alespoň pro něj.

Už v závěru těhotenství musela Tereza Vojtková užívat antidepresiva a ani radost z nového života její psychice neulevila. „Chová si krásné miminko, a je nešťastná, má smutek v očích. V malém vidí Romana a vybavuje se jí všechno to peklo, kterým si prošla. Obzvlášť teď po porodu, kdy hormony pracují ještě víc,“ řekl Blesku zdroj z jejího okolí.

Kdo takovou situaci nezažil, zřejmě si jí nedokáže dost dobře představit a vcítit se do jejích pocitů, rozporuplné pocity má i její manžel. „Já nevím, jestli jsem udělal správnou věc. Pro Terezku to není dobře, ale třeba pro mě ano,“ vyjádřil se Vojtek k rodinné situaci ještě před narozením syna. „Novorozeně může maminku buď posílit tím, že se na něj upne, nebo jí to rozhodí ještě víc…,“ okomentovala situaci psycholožka Eliška Bachová. Tereza Vojtková leží po porodu syna v nemocnici U Apolináře a nechce nic komentovat, stejně jako její manžel.

 



Přečtěte si
ararat
28. 3. 2015 • 13:53

jo já vím tasshi že nejsi homosexuál..js spring1 turbo

jity
21. 3. 2015 • 10:22

Vojtek lezl do Prásku a stejně tam vůbec nic neřekl a proč také, je to jen jejich věc. Mě se sice úplně zprotivil, ale neznáme pozadí a třeba to tak chtěla i jeho manželka. Říkal tam, že je ten rozchod bolí oba a komunikují spolu, tak proč se vlastně rozchází jsem nepochopila, ale hlavně, že to pochopili oni. Snad to jednou pochopí i jejich děti.

nicnezpravda
20. 3. 2015 • 15:50

trápit se kvůli debilovi je ztráta času

6010
20. 3. 2015 • 14:55

Vojtka jsem měla ráda,ale teď mi nějak vypadl z oka.Již ho nemusím.Je to namistrovaný frajírek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.