České celebrity se zbavují domů: Podívejte se, za kolik je můžete mít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

České celebrity se zbavují domů: Podívejte se, za kolik je můžete mít!

I slavní prodávají nemovitosti.
I slavní prodávají nemovitosti. (Foto pro Aha! – Jakš reality, ara)

Uvažujete o koupi nemovitosti? Podívejte se, které z domů slavných, mohou být vaše a za kolik...

Vlaďka Řepková dům prodává za 40 000 000 Kč

Už tři roky hledá Vlaďka Řepková(33) kupce pro luxusní vilu v Černošicích, kterou prodává za 40 milionů korun. Dům disponuje všemi moderními vymoženostmi včetně vyhřívaného bazénu. Rodinná vila je skutečný skvost. V roce 1999 za ni architekt získal ocenění v soutěži O nejlepší cihlový dům pro příští tisíciletí. Modelka navíc nehodlá slevit z ceny, protože do domu prý s manželem, fotbalistou Tomášem Řepkou (42) dost investovali.

Drbna Konopníková dům prodává za 1 700 000 Kč

Od léta loňského roku je Hošticích u Volyně na prodej stavení s hospodářskými budovami, které v Troškově trilogii Slunce, seno... patřilo drbně Konopníkové. Protože ale chalupa neprošla žádnou rekonstrukcí a přes realitní kancelář se prodává za 1 700 000 korun, nikdo o ni nejeví zájem. U domu se navíc schází spousta zvědavých turistů, což je další problém. To také před svou smrtí potvrdila i představitelka Konopníkové Marie Pilátová (†93), která měla ve skutečnosti dům o kousek dál.

Artur Štaidl dům prodává za 8 000 000 Kč

Dům, který zdědil po zpěvačce Ivetě Bartošové (†48), si syn Artur Štaidl (18) v žádném případě nechce nechat. Nezažil v něm vůbec nic dobrého, navíc v jeho blízkosti spáchala jeho matka sebevraždu. Dům v Uhříněvsi je tedy na prodej a JUDr. Jiří Štaidl (41), který nevlastního bratra zastupuje, ho nabízí za osm milionů korun. Zatím se přihlásili jediní zájemci, manželé Králíkovi z Brna. Těm ale koupi zmařil vdovec Josef Rychtář (56). To když jim začal posílat výhružné a nechutné esemesky.

Vendula Svobodová dům prodává za 6 000 000 Kč

Vendula Svobodová (42) se narodila v domku u Berounky v Černošicích. Tam také zažila první vášnivou noc se svým budoucím manželem, hitmakerem Karlem Svobodou (†68). Poté, co Vendule zemřeli rodiče, rozhodla se rodný dům prodat. Navíc žije v Říčanech, což je na opačnou stranu od Prahy. „Abych udržovala dva domy a dvě zahrady, na to nemám,“ míní prezidentka Kapky naděje. Dům prodává realitní kancelář už rok. Marně. Cena nemovitosti je stanovena na šest milionů korun, realitka je už ale ochotna jít i níž. Stejně není zájem.

Agáta Prachařová a její dům hrůzy cena domu je 7 900 000 Kč

I Agáta Prachařová (29) zatoužila změnit adresu. V současné době prodává dům v obci Černý Vůl za Prahou, kde bydlí s manželem Jakubem Prachařem (31) a synem Kryšpínem (3). „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ řekla modelka Aha! s tím, že na sociální síti si už dala inzerát na pronájem domu, kde chtějí žít. Kdyby se její dům brzy prodal, nemá kde bydlet. Dům byl navíc před pěti lety svědky tragédie. Když ho Agáta pronajímala, mladý muž v něm pobodal svou přítelkyni.

Fotografie všech nemovitostí najdete ve fotogalerii.



Přečtěte si
illis
16. 3. 2015 • 20:42

Dům Agáty za ty peníze, to je hrůza. Nevkusné stavení a to prošel rekonstrukcí . Agáta nemá vkus, ani na styl domu, ani na oblékání .

majojo
16. 3. 2015 • 19:07

Dvě třetiny z těch nadnesených cen jsou proto, že je prodávají "celebrity". Upřímně řečeno takové haluzny bych nechtěla ani za zlatý prase - a když už bych byla tak ješitná, pořádně by\ch si ověřila, co za tím vězí: statika, stavba silničního obchvatu....

ararat
16. 3. 2015 • 16:24

nechtěla bych takový dům

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.