Rychtář zastrašuje zájemkyni o koupi Ivetiny vily: Čtěte nechutné SMS, které jí posílá! Zajímat budou i policii... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář zastrašuje zájemkyni o koupi Ivetiny vily: Čtěte nechutné SMS, které jí posílá! Zajímat budou i policii...

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Martin Hurda, ara)

Josef Rychtář se zřejmě podivnými praktikami »domákl«, kdo chce koupit vilu po jeho zesnulé manželce Ivetě Bartošové. Právoplatný dědic Artur ji totiž chce prodat, čímž by Rychtářovi nadobro unikla šance, jak z domu udělat muzeum po zpěvačce a pro sebe tak zlatý důl.

Lidé, kteří měli »tu čest« s Rychtářem spolupracovat, vědí svoje. Vyhrožoval výpalným a jeho partička se údajně nebála ani krádeží. Teď svoje staré praktiky uplatňuje vdovec znovu, ještě s větší důsledností. Dělá vše pro to, aby nové zájemce o vilu v Uhříněvsi odradil od koupě. Na nabídku Štaidlových reagoval pár z Brna, J. (56) a M. (53) Králíkovi. Ti provozují soukromou lékařskou praxi a o koupi nemovitosti za 8 milionů už jednají s právníkem Štaidlových, který zastupuje v těchto věcech Artura.

Sprosté zprávy a výhrůžky

Jenomže Josef Rychtář si zjistil, o koho jde a začal jednat tak, jak je zvyklý. Sprosté smsky už dříve posílal Domenicu Martucci a nyní v tom vesele pokračuje. „Vyhrožuje nám, že už ví, kde bydlíme a že si nás najde. Že nás zabije, jestli to koupíme. A mně píše hrozné a nechutné esemesky. Je mi z nich úplně špatně,“ svěřila se šokovaná Marika Králíková deníku Blesk a sprosté zprávy ukázala.

- Ty stará mr*ko, tvoji matku mr*al slzej pes a tebe nosili na lopatce a nevěděli zda jsi ho*no nebo člověk. Ty máš ho*no ty stará hyeno a ne vilu po ivetce. Chcípneš v tý špinavý barabizně. Máš zapařenou pr*el a fatěru s výtokama. Dej si plenu, už neudržíš moč a smrdíš pyžmem. Jdi se vy**at, leze ti to ty stará č*bo na mozek. Tvoje matka prý šlapala za polívku.

- Tak co ty stará č*bo, už tě odvezli do blázince? Ty starý svině, jdi se podívat na hřbitov at víš kam půjdeš. Tebe ty krávo smradlavá měl otec vych*at koze do pití.

Zprávy zkrátka tak sprosté, že by jim nepomohla ani redakční úprava, a proto je necháme v Rychtářově plném znění, byť nejhorší nadávky jsme samozřejmě cenzurovat museli.

Manželé mají strach

Králíkovi se už po dohodě s právníkem obrátili na policii a uvažují, jestli mají nemovitost vůbec kupovat. „Mohl by nám začít pěkně škodit. Jsme z toho bezradní,“ říká paní Marika. Přitom oba chtěli jenom příjemné útočiště u Prahy.

Proč to dělá?

8 milionů bokem Josef Rychtář zřejmě nemá, tak se snaží zhatit prodej aspoň takto. Přitom nemá žádnou šanci, že mu Štaidlovi vilu prodají nebo pronajmou. Vdovec by z ní totiž udělal muzeum po zpěvačce a na její smrti tak dál vydělával. „Nevím, proč se do toho plete. Je přece věcí Artura, komu dům prodá,“ dodává Králíková.

Ta ale udělala jednu chybu a Rychtáře kontaktovala už po smrti Ivety Bartošové. „Na stránkách Domenica Martucciho jsem našla Rychtářův mobil a napsala jsem mu, že má na rukou Ivetinu krev.“ A tohle Rychtář neodpouští.



Přečtěte si
janapi
20. 2. 2015 • 16:49

Budeme-li soudní, ona ta paní ač lékařka-není vůbec žádná chudinka. Podle posledního pořadu Prásk si vlastně sms začala ona-a že nebyla zrovna slušná! Svým způsobem na hrubý pytel-hrubá záplata...to však ona sama do tisku nepřiznala!

mekanik
19. 2. 2015 • 09:02

bel nemáš lítat po nocích.říkám ti to stále dokola.i ararat to říká.soprán vyladíme.chvilku tě budu hladit víš kde a to bude zas vysoké Cé...

prasulka
18. 2. 2015 • 23:39

prasulka
18. 2. 2015 • 23:37

bella.
18. 2. 2015 • 23:18

Mek dneska nedosáhnu na soprán a ty taky nikde ..a vůbec .. ach jo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.