Rosnička Vítová - Sama u moře! - Egypťané zírali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rosnička Vítová - Sama u moře! - Egypťané zírali

 (archiv Romany Vítové)

EGYPT/HURGHADA – Romana Vítová (29) strávila týden plný slunce a radovánek v Egyptě! K úplné spokojenosti jí však chyběl její snoubenec Petr Jákl (31), který musel zůstat kvůli pracovním povinnostem v Praze. „Byla jsem tam jen se svojí kamarádkou Petrou Kamencovou,“ prozradila deníku Aha! Romana.

A co holky na výletě bez dozoru dělaly? Jak se ubránily lačným pohledů domorodců?

„Dovolená byla úžasná, ale Péťa mi na ní moc chyběl. Měl bohužel hodně práce, a já si už potřebovala odpočinout, Uplynulý rok byl totiž pracovně hodně náročný. Vyrazily jsme proto s kamarádkou, přes den jezdily na výlety a večer popíjely vínko,“ směje se Romana s tím, že s kamarádkou chodily pořád pohromadě, aby si na ně nikdo netroufl.

„Nikdo mě nechtěl ani vyměnit za velbloudy, asi tím, že neměli s kým. Obchodovat se ženou se jim asi nezamlouvalo. Jinak jsme s Petrou byly i v poušti, ve vesnici Beduínů, kde jsme si vyzkoušely vodní dýmku. Já jako nekuřák jsem ale sotva zvládla čtyřikrát potáhnout,“ dodává Romana, která se už z dovolené vrátila domů. „Po návratu z tepla nám studené počasí v Čechách způsobilo trochu šok, ale naštěstí brzy vyšlo sluníčko, a už je krásně i u nás!“ raduje se půvabná rosnička televize Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.