Milionář přejel a následně umlátil železnou tyčí vrátného k smrti: Neotevíral vrata dost rychle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milionář přejel a následně umlátil železnou tyčí vrátného k smrti: Neotevíral vrata dost rychle!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kontroverzní indický podnikatel Muhammad Nizam (39) další velký problém. Jeho předchozí prohřešky, kdy nechal malé děti řídit Ferrari po městě nebo když zatkli malajskou filmovou hvězdu Shine Tom Chacka přímo v jeho bytě se čtyřmi modelkami a hromadou kokainu, jsou proti tomu, co vyvedl nyní, jen slabou kávou. Z majitele tabákového koncernu, hotelů a zlatnického řetězce na Středním východě se nyní stal vrah!

Koncem ledna problematický boháč Nizam propadl afektu, když přijížděl v robustním automobilu značky Hummer do svého sídla ve městě Sobha. Dvaapadesátiletý hlídač Chandrabose podle vzteklouna neotevíral bránu od vjezdu rezidence dostatečně svižně, a tak na něho začal najíždět. Když se před ním nebohý vrátný pokusil uprchnout, magnát ho dojel, předním nárazníkem dotlačil ke zdi, aby nemohl dále utíkat. Následně vystoupil a železnou tyčí zbil do bezvědomí. V řádění mu zabránili až další členové ochranky, jak informoval Indian Express.


Nizam skončil ve vězení, protože policie registruje dalších deset případů, ve kterých maniak figuruje. Nechybí mezi nimi například zotročování společnice, kterou nutil, aby mu neustále dělala doprovod při jeho automobilových jízdách a následně ji ve vozidle i zamykal a věznil. K předchozím přečinům tak přibyl i pokus o vraždu a následně i obvinění z vraždy. Hlídač, jehož tělo bylo doslova rozlámané na kousky, a jehož léčbu z příkazu indického premiéra hradil stát, zemřel tento týden na četná vnitřní zranění.

Přečtěte si
6010
21. 2. 2015 • 09:54

Doufám, že mu tento čin již neprojde.Přála bych mu doživotí, nebo i trest smrti.Aby již z těch jeho milionů neměl nic a do své smrti přemýšlel o svém nepřiměřeném chování.

ivoadler
20. 2. 2015 • 11:05

Takovej milionář když se nassere, tak radši vylézt na strom. Aby tě neumlátil železnou tyčí nebo aspoň nevybržďoval

prroud
20. 2. 2015 • 08:35

dobre vis liduso,ze tim to neni,to delaji z lidi penize a moc,kdyz jim za ne leccos projde.Vsude po svete znama vec,nas nevyjimaje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.